Металурги знову допомогли Жовтневій ЦРЛ, що на Миколаївщині.

За фінансової підтримки компанії РУСАЛ Жовтнева ЦРЛ отримала нове медичне обладнання. Для кабінету лікувальної фізкультури придбані профілактор Євмінова і стаціонарний тренажер «Орбітрек».

Як свідчить статистика, дві третини людей сьогодні в тій чи іншій мірі страждають від різних захворювань хребта або захворювань внутрішніх органів, безпосередньо пов’язаних із станом хребетного стовпа.

Профілактор Євмінова призначений для попередження і лікування остеохондрозів, порушення постави, юнацького кіфозу, радикуліту різної етіології.


- ЖЦРЛ готова підготувати фахівця до роботи за спеціальною методикою Євмінова, затвердженою МОЗ України для профілактики і лікування захворювань хребта в будь-якому віці, – зазначив головний лікар Жовтневої ЦРЛ Юрій Богатий. – Особливу увагу ми хочемо приділити дітям, так як здоров’я школярів викликає у нас серйозне занепокоєння. Наші діти, на жаль, багато часу проводять за комп’ютером і мало приділяють уваги фізичному розвитку. Внаслідок чого спостерігається тенденція збільшення захворювань опорно-рухового апарату, що є причиною виникнення супутніх захворювань. Також профілактор незамінний для занять з дітьми, які страждають на ДЦП.


Тренажер «Орбитрек» необхідний пацієнтам неврологічного та травматичного профілю. Він дозволяє зміцнити і розвинути витривалість організму, поліпшити координацію рухів, пропрацювати всі основні групи м’язів – і все це на тлі обережногоставлення до суглобів.
Заняття на тренажері «Орбітрек» і профілакторі Євмінова для пацієнтів ЖЦРЛ будуть безкоштовними.

-Треба відзначити, що миколаївські металурги вже не вперше надають благодійну підтримку охороні здоров’я району, – підкреслює генеральний директор МГЗ Дмитро Мирний. – Завдяки закупленому за фінансової підтримки компанії РУСАЛ обладнанню у даної установи з’явилася унікальна можливість надавати на сучасному рівні лікувально-реабілітаційну допомогу пацієнтам Жовтневого та Корабельного районів.

This entry was posted in Корпоративна соціальна відповідальність. Bookmark the permalink.

Оставить комментарий