Понад 600 школярів Корабельного району м. Миколаєва вже взяли участь в шкільній спартакіаді 2012-2013 рр.

У Корабельному районі м. Миколаєва продовжують проходити змагання в рамках шкільної спартакіади, яка проводиться за підтримки адміністрації Корабельного району, управління освіти Миколаївського міськвиконкому та ОК РУСАЛ.


- Шкільна спартакіада дає багато позитивних результатів, – вважає головний суддя спартакіади Олександр Мовчан. – З кожним роком все більше дітей починають займатися спортом. Набагато краще стає підготовленість юних спортсменів, школярі з великим задоволенням приймають участь у змаганнях різного рівня. Так, показовим результатом стала перемога збірної Корабельного району з гандболу, яка посіла I місце серед шкіл Миколаєва та III місце в обласних змаганнях.
В рамках шкільної спартакіади Корабельного району з початку навчального року вже відбувся турнір з шахів. Пройшли змагання з легкої атлетики та гандболу, настільного тенісу та баскетболу.
Учні змагалися в двох підгрупах: за кількістю учнів школи (група «А») і кількістю спортивних досягнень (група «Б»). З настільного тенісу призові місця розподілилися наступним чином: серед юнаків групи «А» перше місце посів Андрій Білик (школа № 44), друге – Максим Боровик (школа № 33) і третє – Анатолій Янков (школа № 48). Серед дівчаток цієї ж групи І місце вже три роки поспіль по праву дістається Вікторії Яблуновській (школа № 33), II і ІІІ місця зайняли Тетяна Левицька (школа № 44) та Діана Дружиніна (школа № 54).
У групі «Б» серед юнаків І місце посів Юрій Крестьяніков (гуманітарна гімназія №3), II місце – Владислав Кльопа (економічний ліцей № 1), III місце – Анатолій Кузьмін (школа № 47). Серед дівчат І, ІІ та ІІІ місця дісталися Анастасії Пархоменко (школа № 47), Марії Ярмоленко (школа № 49) та Олександрі Макаровій (школа № 14).
Під час гри в баскетбол юні спортсмени продемонстрували не тільки майстерність і спритність, але і уміння працювати і взаємодіяти в команді. Серед юнаків групи «А» I місце зайняла школа № 44, II місце – школа № 33, III місце – школа № 40. У групі «Б» серед юнаків «золото» дісталося школі № 14, «срібло» – економічному ліцею № 1, «бронза» – школі № 3. Серед дівчат переконливу перемогу в групі «А» здобула школа №33, друге і третє місця поділили школи № 44 та № 1.


Всі учасники та призери змагань нагороджені почесними грамотами та медалями. Як зазначають організатори, на сьогоднішній день в шкільній спартакіаді Корабельного району вже взяли участь більше 600 школярів. Найближчі змагання з волейболу відбудуться в кінці січня. Закінчиться спартакіада в травні.
Координацію проведення заходів здійснює Центр соціальних програм РУСАЛу в Україні..

This entry was posted in Новини. Bookmark the permalink.

Оставить комментарий