Благодійний фонд Богдана Гаврилишина оголошує відбір партнерських проектів для впровадження програми «МОЛОДЬ ЗМІНЮЄ УКРАЇНУ»

Мета програми: сприяти підготовці професійних патріотичних молодих людей, для втілення конструктивних перетворень в Україні.

В рамках програми Фонд планує здійснювати:
•Підтримку партнерських проектів.
•Проведення освітніх заходів для учасників партнерських проектів.
•Створення середовища для спілкування та обміну досвідом (онлайн та офлайн).

До розгляду приймаються проектні пропозиції, які відповідають місії фонду та меті програми, враховують поради Богдана Гаврилишина щодо діяльності молодіжних організацій та обов’язково включають такі види діяльності:

1. Створення групи або декількох груп різнопрофільних молодих фахівців (до складу групи, наприклад, можуть увійти юрист, економіст, політолог, соціолог, тощо; до проектної заявки мають додаватись резюме членів групи).

2. Налагодження діяльності даної групи щодо аналізу досвіду іноземних країн та розробки рекомендацій для України, – за обраною темою/проблемою. Перелік країн для аналізу: Австрія, Швеція, Норвегія, Фінляндія, Швейцарія, Німеччина. У виключних випадках, за наявності додаткового обґрунтування, можуть бути розглянуті заявки із залученням досвіду інших країн.

3. Втілення хоча б однієї ініціативи/програми, розробленої групою, в діяльність обраного органу владу (до заявки необхідно додати лист підтримки від обраного органу влади, який підтверджує готовність співпрацювати за обраною темою).

4. Проведення заходів для навчання членів груп: тренінгів, семінарів, дебатів, рольових ділових ігор, тощо. Такі заходи повинні фокусуватися на формуванні в учасників необхідних цінностей, щоб, співпрацюючи з органами влади, вони могли турбуватись про державу, громаду, людей, а не власні інтереси.

5. Збір та поширення “успішних історій”: конкретних прикладів місцевих зрушень, гідних прикладів діяльності прогресивних чиновників та органів місцевої влади (оформлення таких прикладів у вигляді репортажів, статей, відгуків, тощо)успішних історій Збір та поширення

This entry was posted in Поточні конкурси. Bookmark the permalink.

Оставить комментарий