Громадська організація «Європейський вибір» оголошує прийом заявок на конкурс «Наші ініціативи – нашому Місту до Дня Європи в Україні!»

Мета конкурсу:. Підтримати проекти організацій, що мають досвід з успішного залучення коштів від місцевого бізнесу чи влади, або хочуть такий досвід здобути.

Умови конкурсу: Заявки приймаються від місцевих громадських організацій та ініціативних групп, що спрямовують свою діяльність на розвиток місцевих територіальних громад, а також підтримують інноваційні ініціативи громади.

Учасники конкурсу — громадські організації та благодійні фонди, дитячі та молодіжні громадські організації, а також їхні коаліції, мережі та об’єднання, ініціативні групи громадян у партнерстві з громадськими організаціями.

Пріоритет надаватиметься проектам, які спрямовані на:
• розвиток громадської активності в територіальних громадах;
• передбачають максимальне залучення до реалізації проекту жителів територіальних громад та співпадають з цілями громади;
• сприяють формуванню навиків спільної реалізації заходів;
• матимуть довготривалі результати;
• запровадять нові форми співпраці з членами громади, громадськими та благодійними організаціями, органами влади, бізнесом;
• реалізовані/співфінансовані в партнерстві з представниками місцевого бізнесу, фондів місцевого розвитку чи влади (муніципалітету);
• беруть на себе забезпечення просвітницької діяльності для соціально вразливих груп громадян, активістів місцевих громад і ініціативних громадських груп.

Термін реалізації проектів – від 1 до 5 місяців.
Початок реалізації проектів варто планувати не раніше: 9 травня 2013 р.

НГО «Європейський вибір» забезпечить заявкам переможцям підготовку проектної Заявки до міжнародних Донорів, представлення прийнятих проектів на подіях організації організованих для донорів (у першому півріччі: перша презентація – 25 лютого, друга презентація – 12 березня, третя у квітні, TBD)

Заявки приймаються командою проекту протягом року.

This entry was posted in Поточні конкурси. Bookmark the permalink.

Оставить комментарий