Дитячо-юнацький клуб відкриває новий сезон

Дитячо-юнацький клуб, який функціонує в рамках пілотної дитячої програми, що реалізується Центром соціальних програм РУСАЛу в Україні, оголошує набір дітей та підлітків на новий навчальний рік.

За два роки своєї діяльності через клуб пройшло більше 100 дітей Корабельного району, було організовано близько 80-ти захоплюючих заходів, проведено більше 50 майстер-класів з прикладної творчості та біля 300 занять – за програмами розвитку з дитячим психологом. Діти освоювали театральну майстерність, практикували розмовну англійську і пройшли дві атестації з айкідо.

Учасники клубу брали участь у дитячих святах і творчих вечорах, в суспільно-корисних акціях і флеш-мобах, їздили на екскурсії в музеї та зоопарк, ходили в походи і т. ін.

Всі ці заходи сприяли розвитку в дітей творчого підходу, комунікативних навичок, здібностей ефективно взаємодіяти в команді та досягати поставлених цілей, а також зміцнили фізичне здоров’я дітей. Головне – діти мали можливість направити свою енергію в потрібне русло і придбати нові знання, досвід і, звичайно ж, друзів.

Цей навчальний рік не стане винятком – програма дитячо-юнацького клубу буде більш насиченою та цікавою. Для дітей представлені кілька напрямків: навчальне, куди увійдуть програми розвитку, робота з психологом, англійська мова, театральна майстерність, прикладні дисципліни, і фізкультурно-оздоровче, що складається з гімнастики з елементами айкідо, дитячий фітнес. Розвивальний напрямок, який дозволить розвинути у дітей навички самоорганізації, виховати відповідальність. Також тут дітей очікує проведення творчих вечорів, екскурсії, кіноклуб, організація акцій, флеш-мобів, походи вихідного дня та ін.

Дитячо-юнацький клуб – це можливість різнобічного розвитку і самореалізації дитини, творчого самовираження і зміцнення її здоров’я.

Прийом заяв проводиться до 7 вересня по буднях, з 9-00 до 18-00 за адресою: пр. Жовтневий, 325/1, Центр соціальних програм РУСАЛу.

 За додатковою інформацією звертайтесь за телефонами: 63-66-96 або              063-138-14-41        063-138-14-41

This entry was posted in Анонси. Bookmark the permalink.

Оставить комментарий