У Миколаєві пройшли змагання з футболу на Кубок співдружності

У дитячо-юнацькому спортивно-оздоровчому комплексі пройшли змагання з футболу на Кубок співдружності, в якому взяли участь 4 молодіжні команди миколаївських промислових підприємств. Захід було ініційовано співробітниками проммайданчика МГЗ і Ніка-Тери. Організатори присвятили їх Дню захисника Вітчизни.
У змаганнях взяли участь команди «Ніка-Тера», «МГЗ», «Вібо-Транс» і «Сандора».

Ігри проходили за олімпійською системою «на виліт». Результат матчу вирішував жереб, який розпорядився таким чином: у першій зустрічі зійшлися команди «Сандора» та «Вібо-Транс», у другій – зустрілися «МГЗ» і «Ніка-Тера».
У першому матчі переконливу перемогу здобула «Сандора» з рахунком 8:4, другий – подарував уболівальникам інтригу. Основний час закінчився з рахунком 3:3, результат зустрічі вирішив пенальті. Фортуна виявилася на боці «Ніка-Тери». 6:5 – на їх користь.

Потім зустрілися команди, які в перших іграх здобули поразку, – «МГЗ» і «Вібо-Транс». Гра пройшла з великим відривом «МГЗ» з результатом 9:4.
У завершальному матчі «Ніка-Тера» взяла реванш над «Сандорою» з рахунком 7:4.
- Гра видалася дуже напруженою, але цікавою. Суперники були гідні. Але трішки сильнішою і везучою таки була команда «Ніка-Тера». Ми хочемо такими заходами показати наше прагнення дружити з молоддю інших підприємств і показати приклад того, як можна зробити життя більш різнобічним, – коментує капітан команди «МГЗ», куратор спортивного спрямування молодіжної ради проммайданчика МГЗ Єгор Доманський.

За підсумками змагань на першому місці – команда «Ніка-Тера». Друге місце заслужено отримала «Сандора». «Бронза» дісталася футболістам «МГЗ». Переможці та призери змагань нагороджені кубками, медалями та грамотами.

This entry was posted in Новини. Bookmark the permalink.

Оставить комментарий