ЦСП-РУСАЛ визнаний одним з кращих регіональних благодійних фондів України

Миколаївський благодійний фонд «Центр соціальних програм РУСАЛу в Україні» став лауреатом Національного конкурсу «Благодійна Україна-2012» в номінації «Кращий регіональний благодійний фонд». Ініціатором конкурсу є Асоціація благодійників України.
Всього на конкурс було подано 212 заявок від представників соціально відповідального бізнесу, громадських та благодійних організацій, фізичних осіб, дитячих та молодіжних колективів, ініціативних груп, засобів масової інформації. Конкурсна комісія у складі 7 осіб і більше 30 зовнішніх експертів визначили 33 лауреатів у 11 номінаціях.

- Для нас дуже важливо і почесно бути визнаними на національному рівні. Це говорить про ефективність і системність соціальних програм, які реалізує компанія РУСАЛ. У 2008 році ми вже були визнані найкращим корпоративним фондом в рамках конкурсу «Благодійник року», – прокоментувала рішення комісії і. о. директора ЦСП Ганна Долуда.

Церемонія нагородження проходила в Національному центрі ділового та культурного співробітництва і нагадувала церемонію «Оскара». Відомі громадські діячі, політики, бізнесмени, зірки спорту та шоу-бізнесу оголосили переможців і лауреатів, а також вручили їм нагороди – унікальні статуетки «Ангели добра» і дипломи.

This entry was posted in Новини. Bookmark the permalink.

Оставить комментарий