Місто майбутнього: конкурс фотографії[Конкурс]

Джерело

01.01.2013 – 31.03.2013
Конкурсний проект «Місто майбутнього»

Фестиваль «Візії» запрошує до участі в конкурсі фотографії на тему майбутнього міста як центру урбанізації.

Опис теми
Ми є свідками динамічних змін зовнішності міста та перетворень його духу.

Чи змінюється наше сприйняття міського простору, як ми відчуваємо себе в ньому, чи встигаємо за його змінами? Що чекає на місто в майбутньому? Які очікування, надії, побоювання його мешканців – городян? Чи буде це місто нашим, а ми – його жителями? Що залишиться незміненим, що зникне?

Відповіддю на ці питання і буде ваш проект. Ви можете зробити фотографії про майбутнє будь якого міста будь якої країни.

З січня до квітня 2013 року місто оголошується зоною зі зміщеними кордонами часу. Майбутнє стане частиною теперішнього, передчуття замінять прогнози. І кожен зможе довести фантазію до абсурду, лише б це було правдою.

Умови участі:
Для участі в конкурсі необхідно надати фотографії (від 1 до 10 робіт), відповідно до теми «Місто майбутнього», кращі з яких будуть показані в груповій виставці на Міжнародному фестивалі візуальної культури «Візії».

Технічні вимоги до заявок:
Учасник може подати на розгляд свої роботи (превью у форматі jpg, 1000 точок по довгій стороні) у супроводі з описом і текстом про автора (в одному документі).

Початок прийому заявок: 01.01.2013.
Завершення прийому заявок: 31.03.2013.

Заявки приймаються на e-mail vizii@photocult.com.ua з позначкою «Конкурс: Місто майбутнього».

Після завершення прийому заявок буде оголошено володарів найцікавіших проектів, які візьмуть участь у виставці «Місто майбутнього» та матимуть надати готові відбитки (до 50х60 см) або файли для друку виставкових робіт (300 dpi). Також відбудеться зустріч тих, хто пройшов відбір, з куратором проекту та обговорення виставки «Місто майбутнього».

Подача робіт на конкурс означає згоду учасників на публікацію їхніх робіт організаторами з моменту початку прийому заявок для привернення уваги до конкурсу.

Оголошення авторів, що братимуть участь у виставці «Місто майбутнього», відбудеться 07.04.2013.

Детальніше про Фестиваль

This entry was posted in Поточні конкурси. Bookmark the permalink.

Оставить комментарий