«Ніка-Тера» піклується про здоров’я людей

З понеділка, 1 квітня, в Корабельному районі розпочав медичне обслуговування населення Центр первинної медико-санітарної допомоги №7.
Комунальний заклад був створений згідно з рішенням Миколаївської міської ради з метою проведення реформування галузі охорони здоров’я та наближення медичної допомоги до населення.
Для налагодженої роботи Центру необхідно було провести значний обсяг заходів, щоб організувати лікувально-діагностичний процес і створити нормальні умови для праці медиків та лікування хворих.

В Центрі первинної медико-санітарної допомоги №7 обслуговуватимуться 63 тис. мешканців Корабельного району, із них – 12 тис. дітей. У закладі працюватимуть сімейні лікарі, педіатри, терапевти та акушери-гінекологи.
На сьогодні відбувається передача Центру медичного обладнання, яке було закуплено централізовано управлінням охорони здоров’я Миколаївської міської ради, а саме – електрокардіографів, біохімічного аналізатору, аналізатору сечі, холестериномерів та фізіотерапевтичного обладнання.

Залишається невирішеним питання щодо проведення ремонтних робіт та оснащення сімейних амбулаторій меблями. Але ці питання тримаються під контролем і в першій половині 2013 року будуть вирішеними.
Співробітники Центру первинної медико-санітарної допомоги сподіваються, що підприємства звернуть увагу на потреби закладу й допоможуть з вирішенням невідкладних питань, оскільки в Центрі медичну допомогу будуть отримувати також і їх працівники та члени їх родин.
Поки що, з розумінням до потреб закладу, поставилось підприємство ТОВ «Морський спеціалізований порт Ніка-Тера», яке вишукало можливість надання фінансової допомоги та забезпечення Центру оргтехнікою і меблями.
- Оскільки міський бюджет, як і державний, не був визначений остаточно, а роботу Центру треба було терміново розпочинати, ми звернулися до підприємств Корабельного району з проханням допомогти нам. Першим на наше прохання відгукнулося ТОВ «МСП Ніка-Тера», надавши достатньо серйозну допомогу, – говорить головний лікар Олена Власова. – Всі співробітники Центру глибоко вдячні за це. Вочевидь, керівництво порту розуміє, що найбільша цінність – це життя людини та її здоров’я , тому «Ніка-Тера» й піклується про здоров’я людей.

Як підкреслила Олена Власова, «розпочинати щось нове завжди важко, але коли відчуваєш підтримку, тобі це додає сил».

Колектив Центру первинної медико-санітарної допомоги №7

This entry was posted in Новини. Bookmark the permalink.

Оставить комментарий