Стажування “Бізнес в сфері косметології, реабілітації та відновної медицини – європейські стандарти

Фундація Central European Academy Studies and Certification (CEASC), Польща у співпраці з Університетом Інформатики (WSIiU), Лодзь, Польща у співпраці з Цетром Реабілітації та Косметології, м. Лодзь, Центром Спорту та Рекреації “ANGELIKA”, м. Лодзь до участі у стажування “Бізнес в сфері косметології, реабілітації та відновної медицини – європейські стандарти”.

Учасниками проекту можуть стати власники, керівники та працівники бізнесу в сфері косметології, реабілітації, відновної медицини, студенти старших курсів медичних освітніх закладів, викладацький склад Вищих Навчальних Закладів України, (30 осіб).

Стажування відбуватиметься у період з 20 по 24 травня 2013 року у містах Лодзь та Краків, Польща

Тематичні блоки стажування:
Управління закладами сфери косметології, реабілітації, відновної медицини. (Суть та класифікація послуг, їх маркетингові особливості; Маркетингові стратегії у сфері послуг; Цінові стратегії; Проектування ефективних рекламних кампаній; Формування системи мотивації та винагороди працівників; Пошук ресурсів для ведення діяльності)
Стандарти роботи та освіти фізіотерапевтів та косметологів (Стандарти підготовки фахівців-фізіотерапевтів та косметологів в Польщі та ЄС; Етичний кодекс; Юридичні та медичні вимоги і стандарти відкриття реабілітаційних та косметологічних закладів в Польщі та ЄС; )
Психологія з елементами міжперсональної комунікації. (Короткий тренінг асертивності; Типи конфліктів та їх вирішення; Формування навичок вирішення конфліктів, що потрібні під час організації роботи закладів у сфері косметології, відновної медицини та реабілітації; Мова тіла.)
Фізіотерапія та кінезотерапія – цикл практичних занять
Вибрані косметологічні процедури – цикл практичних занять
Відвідання виставки “SPA&WELLNESS”, м. Краків

Загалом Програма стажування передбачає 30 годин лекційних та практичних занять і по завершенню учасники отримають Сертифікат – диплом про проходження закордонного стажування в формі післядипломної освіти.

Вартість: 1700,00 грн та 450,00 Євро.

Включає в себе: проїзд, проживання (2-х місні номери), дворазове харчування (сніданки та обіди), навчання, роздатковий матеріал, сертифікат, культурна програма, інтеграційна та підсумкова вечірки, візова підтримка (без врахування візового збору та можливого консульського збору).

Для отримання детальної програми стажування та анкети учасника необхідно надіслати запит на адресу poland.bw@gmail.com з приміткою “Анкета SFK”.

Для участі в проекті необхідно надіслати заповнену анкету на адресу: poland.bw@gmail.com з приміткою “SFK” до 16 квітня 2013 року включно.

Контактна особа: Ольга Поліщук, +38 093 210 93 42

This entry was posted in Навчання та розвиток. Bookmark the permalink.

Оставить комментарий