Оксана Забужко і Сестри Тельнюк презентують у Миколаєві спільний мистецький проект

24 квітня 17-30

Миколаївський художній російський драматичний театр
вул. Адміральська, 25

Оксана Забужко і Сестри Тельнюк презентують у Миколаєві спільний мистецький проект. Одна з найзатребуваніших українських письменниць сучасності Оксана Забужко на авторській зустрічі познайомить миколаївських читачів зі своєю новою книгою – “З мапи книг і людей”, а також розкриє секрети успіху українського письменника не лише в Україні, а й за кордоном. Невимушена розмова передбачатиме інтерактив зі слухачами, дискусію і, звісно, автограф-сесію.
Водночас Галя й Леся Тельнюк представлять програму “Дорога зі скла”, основі якої складає поезія Оксани Забужко. У супроводі тріо віолончелістів на миколаївській сцені розгорнеться унікальне поєднання сучасної української поезії та модерної музики.

“Дорога зі скла” (музика Лесі Тельнюк) – це музика надії, передана новою українською унікальною вокальною школою з відтінками драматизму, ліризму, інтимності та мелодекламації. Це театральне дійство, висловлене сучасною музично-поетичною мовою.

Аналогій проекту немає не лише в Україні, але й у світі. В даному випадку можна сміливо заявити про ексклюзивність та унікальність проекту. Супровід, що складається лише з трьох віолончелей – вишукане тло, на якому інтонації, тексти , що переходять часом на магічний шепіт, підсилюють ефект очищення.

«Дорога зі скла» – музика для зачаття нового здорового українського покоління. У ній закладені інтелектуальні та героїчні коди наших предків: сила, любов, здоров’я, віра, незламність.

Замовлення запрошень за телефоном – 0937636051

З повагою та найкращими побажаннями,
Ірина Плехова,
директор Інформаційної агенції культурних індустрій,
www.i-pro.kiev.ua
227 86 92, 093 767 14 83

This entry was posted in Анонси and tagged . Bookmark the permalink.

Оставить комментарий