Молодь проммайданчика МГЗ зібрала машину порослі та бур’янів на території, прилеглій до шламосховища № 1

На території, прилеглій до шламосховища № 1, пройшла екологічна акція. Її ініціатором виступили активісти молодіжної ради проммайданчика МГЗ. Вони очистили від порослі обвідний канал першого шламполя протяжністю більше чотирьох кілометрів.
- Щороку працівники заводу змушені вирубувати всі вирослі насадження, оскільки очищений канал – запорука безпечного функціонування підприємства. Вирубка порослі дозволяє уникнути загрози підтоплення заводу, адже коріння дерев і чагарників при рясних опадах і у випадку паводків перешкоджають дренажу води, а, значить, становлять небезпеку, – розповідає начальник бізнес-одиниці «Ділянки шламового господарства та чищення технологічного устаткування» Олег Ліпатов.


У суботнику взяли участь 18 молодих, ініціативних співробітників проммайданчика, які систематично самі організовують і вносять свою лепту в різні добровольчі та благодійні акції.
- Ми вирішили, що суботник на шламосховищі буде акцією молодих заводчан, що заслуговує уваги, – ділиться враженнями член МР проммайданчика МГЗ, докер-механізатор ДБМП Єгор Доманський. – Нам не байдужі виробничі проблеми, і ми готові надавати відчутну допомогу у їх вирішенні.
У квітні молодіжний рада планує й інші цікаві заходи. Металурги візьмуть участь в акції «Зробимо Україну чистою!» і суботнику в Богоявленському парку. Проведуть майстер-клас для учнів Лиманівська школи з виготовлення шпаківень.
Діяльність молодіжної ради реалізується в рамках корпоративної програми «Формула майбутнього», адміністрування якої здійснює Центр соціальних програм РУСАЛу в Україні.

This entry was posted in Новини. Bookmark the permalink.

Оставить комментарий