Більше 1000 дітей Корабельного району Миколаєва отримали море позитиву, сюрпризів і подарунків від компанії РУСАЛ

1 червня в Корабельному районі Миколаєва на площі перед ДК «Металургів» відбулося свято, присвячене Міжнародному дню захисту дітей. Захід був ініційований Центром соціальних програм компанії РУСАЛ спільно з молодіжною радою Миколаївського глиноземного заводу.
- Ми всі родом з дитинства і пам’ятаємо, як важливо, щоб про нас дбали і любили. 1 червня – це свято дитинства, початок довгоочікуваних канікул, час ігор, веселощів і нових відкриттів. Для нашої компанії вже стало доброю традицією в цей день організовувати свято для дітей наших співробітників і мешканців Корабельного району, – зазначила директор з персоналу МГЗ Тамара Демяненко.


Під час заходу понад 1000 осіб зібралося на площі, щоб взяти участь в іграх, естафетах, флеш-мобах та інших цікавих розвагах. Кожна дитина могла знайти заняття до душі – хтось брав участь у конкурсі «Малюнок на асфальті», хтось малював загальну картину «Країна дитинства», хтось випробовував себе на спритність і влучність у лучному тирі. Особливою популярністю користувалися маленька поні, яка безкоштовно катала малят у кареті, і художниці, що роблять аква-грим на обличчях дітей, перевтілюючись їх у казкових і мультяшних героїв, звірів і комах.
Сім’ї, які прийшли на свято у повному складі, змогли взяти участь у спортивних змаганнях «Тато, мама, я – спортивна сім’я». Протягом усього свята 6 команд, вправлялися з м’ячами, будували вежі, надували кульки, бігали з перешкодами, малювали себе і своїх близьких на футболках і т.д. В результаті впертої боротьби перемога дісталася родині Зборщиків, друге місце завоювала родина Чернишових і третє – сім’я Пономаренко. Всі команди отримали дипломи та подяки за участь, а також туристичний інвентар для літнього відпочинку.


Під час свята також відбулося «ралі» на триколісних велосипедах, де найменші велогонщики району на своїх залізних «конях» билися за першість. Веселу атмосферу підтримували ведучі свята, а також клоуни, скоморохи і ростові ляльки, які грали з дітьми, дули мильні бульбашки, роздавали солодкі призи та надувні кульки.
Не залишилися непоміченими і діти, які потребують особливої уваги та підтримки з боку суспільства. Протягом усього вечора волонтери збирали кошти для дітей-інвалідів Корабельного району. Вдалося зібрати 564 грн., які будуть спрямовані на закупівлю тест-смужок для дітей, хворих на діабет, і підгузків для лежачих дітей-інвалідів.
Свято було завершено запальними танцями від анімаційної компанії «Start animation company». Близько 50 учасників заходу приєдналися до танцювального флеш-мобу, поділившись з іншими позитивною енергією та гарним настроєм.
Діти, які в цей день прийшли на свято, забрали додому море позитиву, сміху, сувенірів і подарунків.

This entry was posted in Новини, Події. Bookmark the permalink.

Оставить комментарий