Проект „Створення Центру європейської інформації на базі ОУНБ у м. Миколаєві”

Центр європейської інформації у м. Миколаєві 

Проект здійснений за підтримки Європейської програми Міжнародного фонду “Відродження” та згідно із Державною цільовою програмою інформування громадськості з питань європейської інтеграції України.
В результаті проекту створено

Центр європейської інформації (ЦЄІ) Миколаївською обласною організацією Національної спілки журналістів України у співпраці з і на базі ОУНБ ім. О. Гирьова, який входить до мережі Центрів європейської інформації, що підтримуються Європейської програмою Міжнародного фонду «Відродження».

Мета Центру європейської інформації у Миколаєві – забезпечити доступ мешканців міста до літератури та інших матеріалів з питань європейської інтеграції з періодичних джерел, інформації в мережі Інтернет.

На базі ЦЄІ відбулися інформаційно-просвітницькі заходи – семінари, круглі столи, на яких відвідувачі отримали знання щодо євроінтеграційного напрямку розвитку України, а також були поставлені гострі невірішені питання суспільного життя на Миколаївщині та в Україні

Також на постійній основі відбувалася поточна діяльність Центру: консультантом ЦЄІ надавались послуги користувачам / відвідувачам.

Була проведена вулична акція до Дня міста „Із ким дружити Україні”, в ході якої вдалося долучити більш широку аудиторію громадськлсті до знання про ЦЄІ у м. Миколаєві та його послуги.

Видана поліграфічна продукція просвітницького та рекламного змісту, яка поширювалася на заходах ЦЄІ.

В заходах, організованих в ЦЄІ м. Миколаєва, прийняли участь представники органів влади, громадських організацій, ЗМІ, студенти, викладачі Миколаївськиї ВУЗів. Останні часто запрошувались в якості доповідачів.

Громадяни Миколаївщини набули ширшого розуміння прагнення України до євроінтеграційного курсу, в супільстві поширився запит на європейську інтеграцію України.

Зараз здійснюється проект „Продовження діяльності Центру Європейської інформації на базі ОУНБ у м. Миколаєві”.

Більш детальну інформацію про Центр європейської інформації можна отримати, звернувшись до Моісеєвої Наталії за тел.:              (0512) 37-34-92        (0512) 37-34-92, eurocentre_mk@ukr.net та Голубєвої Тетяни за тел.              (0512) 36-08-08        (0512) 36-08-08, holtatal@yandex.ru

З інформацією Центру європейської інформації у Миколаєві можна ознайомитись на веб-сайті Центру. http://www.reglibrary.mk.ua/ins/pages/evro/index.htm та веб-сайті газети „Южная правда” http://www.up.mk.ua.

 

Моісеєва Наталія за тел.:              (0512) 37-34-92        (0512) 37-34-92, eurocentre_mk@ukr.net та Голубєва Тетяна за тел.              (0512) 36-08-08        (0512) 36-08-08, holtatal@yandex.ru

http://www.reglibrary.mk.ua/ins/pages/evro/index.htm

http://www.up.mk.ua

Миколаївська обласна організація Національної спілки журналістів України

This entry was posted in Проекти Миколаївщини. Bookmark the permalink.

Comments are closed.