У Корабельному – автоквест від металургів

До Дня автомобіліста молодіжна рада за підтримки Центру соціальних програм компанії РУСАЛ організувала для працівників проммайданчика автоквест під назвою «Рух – життя».

У автоквесті взяли участь 10 екіпажів, які складалися із співробітників МГЗ і СЦ «Металург». Їм довелося зіткнутися з розгадкою 10-ти зашифрованих станцій в Корабельному районі. У кожній точці їх чекали агенти зі спеціальними завданнями різної складності.

- Ми намагалися підготувати забавні «головоломки», які вимагали від учасників нестандартного мислення, творчого підходу, але в першу чергу, – водійської майстерності, знань ПДР, – розповів один з організаторів, голова молодіжної ради проммайданчика МГЗ Андрій Велігін. – Команди, наприклад, повинні були проїхати 100 метрів зі склянкою води на капоті, знайти в лісі слова, з яких потім скласти привітання з Днем автомобіліста, надути кульку нетрадиційним способом, накласти колезі шину, відгадати ребуси, загадки та багато іншого.


- Боротьба вийшла веселою, динамічною. Було цікаво спостерігати за тим, з яким азартом команди виконували поставлені завдання, – каже директор ЦСП компанії РУСАЛ Альона Ожема. – Багато залучили до участі своїх дружин, дітей. Вийшло запальне сімейне свято, яке згуртувало як працівників проммайданчика МГЗ, так і їхніх друзів і родичів.

Всі команди з поставленими завданнями впоралися на «відмінно», але в будь-якому змаганні завжди є кращі. Серед найсильніших у автоквесті «Рух – життя» – три екіпажі, які швидше за всіх відшукали 10-ть станцій і виконали вимоги агентів. Перше місце посіла команда СЦ «Металург» (капітан Антон Макаревич). Друга позиція у екіпажа автотранспортного цеху МГЗ (капітан Олександр Булавський). «Бронза» дісталася команді комерційної дирекції МГЗ (капітан Тетяна Скалова).
Переможці та учасники отримали подарунки та особливі «індульгенції» для очищення гріхів на дорозі.

- Відбулося відмінне свято. Ми отримали величезний заряд бадьорості та позитиву, – поділився враженнями про автоквесті водій Олександр Булавський. – Спасибі молодіжній раді та ЦСП за організацію такого заходу. Все пройшло на одному диханні. Сподіваємося, що тепер подібні автоквести стануть доброю традицією. Тим більше, що досвід в організації та проведення у нашої молоді вже є. Так що, – вперед і тільки вперед!

This entry was posted in Новини, Події. Bookmark the permalink.

Оставить комментарий