У селі Мирне створені умови для розвитку масового спорту

У Мирновскjve навчально-виховному комплексі підвели підсумки реалізації інфраструктурного проекту «Щоб здоров’я добре мати, слід про нього з малку дбати!». Проект був підтриманий компанією РУСАЛ в рамках грантового конкурсу з підвищення якості соціальної інфраструктури в регіонах присутності.
Кошти гранту були спрямовані на капітальний ремонт та облаштування спортивного залу для організації роботи гуртків і секцій, а також проведення свят і змагань з метою популяризації здорового способу життя та спорту серед жителів села.


- Спортзал НВК – це єдине місце, де жителі села мають можливість займатися спортом, покращувати здоров’я, змістовно проводити своє дозвілля, – коментує директор Мірновського НВК Наталія Михайлівна Шевченко. – Ми вдячні компанії РУСАЛ за фінансову підтримку в реалізації проекту і всім, хто не залишився байдужим до проведення ремонту та надав посильну допомогу.

У ході реалізації проекту активісти Мірновського НВК згуртували мешканців села при вирішенні поставленої проблеми, залучили батьків, дітей та небайдужих односельців. Завдяки об’єднанню зусиль бізнесу, влади та місцевої громади в селі Мирне Жовтневого району Миколаївської області створили умови для фізичного розвитку і занять спортом для всіх бажаючих.


- Сьогодні і дошкільнята, і учні Мірновського НВК можуть займатися фізичними вправами в оновленому спортивному залі, оснащеному необхідним інвентарем, – зазначила під час урочистого відкриття заступник голови райдержадміністрації з соціальних та гуманітарних питань Олена Іванівна Ткаченко.


Для залучення дітей, молоді і людей старшого покоління до занять активними видами спорту та популяризації здорового способу життя серед жителів села активісти проекту організували роботу «групи здоров’я» та двох спортивних секцій – волейбольної та баскетбольної .
Адміністрування програми «Територія РУСАЛу» здійснює Фонд «Центр соціальних програм РУСАЛу в Україні».

This entry was posted in Новини, Події. Bookmark the permalink.

Оставить комментарий