Молодіжний табір SMART Countries of the World в Охтирці

Запрошуємо шкільну молодь реєструватись на міжнародний табір вихідного дня SMART «Країни світу», який відбудеться 23 листопада в охтирській гімназії. Інтерактивні заняття табору будуть проводитись англійською мовою іноземними волонтерами. Дізнайся багато нового, цікавого, корисного та весело проведи час разом зі SMART!


В програмі табору:заняття англійською мовою з іноземними волонтерами за наступними темами: знайомство з традиціями та культурою різних країн, подолання міжкультурних стереотипів, налагодження міжнародного спілкування між євроклубами тощо;
ігри з розвитку лідерства та навичок роботи в команді;
квести та конкурси.

Всі учасники отримають сертифікати про участь, а також море позитивних емоцій та вражень!

Хто може брати участь: молодь віком від 10 до 17 років.
Де: Охтирська гімназія (м. Охтирка, вул. Фрунзе, 4).
Коли: 23 листопада 2013 року з 9:30 до 17:30.

Внесок за участь у програмі: 105 грн. Вартість програми включає: харчування (обід та полудник), участь у всіх елементах програми та всі необхідні матеріали. Учасники з інших населених пунктів оплачують проїзд до м. Охтирка додатково.
Організатори: «Центр європейських ініціатив» у партнерстві з Охтирською гімназією за участю волонтерів Корпусу Миру та Європейської Волонтерської Служби.

Попередня реєстрація учасників є обов’язковою! Реєстрація учасників відбувається: Охтирська гімназія (м. Охтирка, вул. Фрунзе, 4), контактна особа – Мироняк Оксана Василівна (050 9473024) або онлайн.
Останній термін реєстрації: 18 листопада 2013 року.
Кількість місць учасників обмежена.

За більш детальною інформацією звертайтесь: (0542) 79-86-68, e-mail: info@eu.sumy.ua, http://www.eu.sumy.ua/ua/, VK, FB.

http://www.eu.sumy.ua/ua/novini/peregljad-novini/article/molodizhnii-tabir-smart-countries-of-the-world-v-okhtirci/


Мережа центрів європейської інформації України (Мережа ЦЄІУ) об’єднує 16 регіональних інформаційно-просвітницьких ресурсних центрів з питань європейської інтеграції. Портал – http://ukrcei.org/ , e-mail: ukrcei@gmail.com

This entry was posted in Анонси, Навчання та розвиток. Bookmark the permalink.

Оставить комментарий