Друге життя: подвійний добрий вчинок

Просимо всіх не байдужих долучитись до унікальної акції, що покликана одночасно допомогти дітям та покращити довкілля.

Національний природний парк «Голосіївський» разом з друзями організовує благодійний збір вторинної сировини (макулатури та пластикових пляшок).

Приєднуйтесь до нас, адже за виручені кошти буде надана допомога (канцтовари, навчальні матеріали, книжки, спортивний інвентар тощо) на Ваш вибір.Даний проект орієнтований на виховання культури споживання та популяризацію вторинної переробки ресурсів.

Партнери акції організовують у себе прийом макулатури. Для цього необхідно проінформувати колег, співробітників, сусідів,учнів, студентів, щоб вони організували в своїх офісах/приміщеннях роздільний збір вторсировини (макулатури та пластикових пляшок) та встановили відповідні контейнери. По мірі наповнення контейнерів використаний папір буде вивозитися на одне із підприємств по переробці вторсировини.

Мета нашого проекту – пояснити і показати, як свідомо дотримуючись розумних і практичних принципів економії, можна принести вагому користь і природі, і людям.
Кожен з нас впливає на процеси, які відбуваються на планеті Земля. Вкрай важливо, щоб цей вплив був благотворним, а не руйнівним. Докладаючи невеликі зусилля, людина може досягти великих результатів.

У разі згоди взяти участь в акції, прохання зв’язатись з нами по телефону 093-600-08-95 (Хрутьба Андрій) або заповнити анкету за посиланням:

https://docs.google.com/forms/d/1sZB7bLDAnNmH5AEppSCm_YT3EowlIeAJyOs9EXrJ8Ks/viewform

Про благодійництво в межах цієї акції:
За час реалізації подібних проектів ми організовували одноденний збір вторсировини(зазвичай це була макулатура). Так як ми не мали ресурсу постійно піклуватись одним вибраним нами дитячим будинком, то ми кошти ми передавали друзям, що саме постійно опікуються даними установами. За два останніх роки було організовано:
• допомога в будівництві качель в дит.будинку в м.Босань
• допомога дитячому будинку “Чебурашка” в с.Рокитне
• допомога будинку ветеранів сцени ім.Ужвій
• допомога дит.будинку в м.Цюрюпінськ
• озеленення (квіти в горщиках) в школах м.Києва
• висадка дерев
• допомога в толоках
• допомога притулкам для тварин
Сторінки акції в соц..мережах:

http://vk.com/drugejittya_eco

https://www.facebook.com/drugejittya

http://www.slideshare.net/hruandrey/ss-27936555

This entry was posted in Анонси. Bookmark the permalink.

Оставить комментарий