Солодкі подарунки, зібрані жителями Миколаєва, отримали 165 дітей- інвалідів, дітей, які перебувають на госпіталізації в ЖЦРЛ , і талановитих дітей Жовтневого району

Завдяки небайдужості миколаївців і виграному гранту у молодіжної організації «Нова генерація», Центр соціальних програм компанії РУСАЛ, напередодні Новорічних свят, організував збір солодких подарунків для діток різних категорій. На базі великих супермаркетів міста волонтерам, за підтримки небайдужих жителів, вдалося зібрати 165 солодких наборів. 50 з них Дід Мороз зі Снігуронькою подарували малюкам, які проходять лікування в дитячому відділенні ЖЦРЛ .

- Жовтнева ЦРЛ обслуговує дітей Корабельного і Жовтневого районів, – каже головний лікар ЖЦРЛ Юрій Богатий . – Дітки, які лежать у нас у дитячому відділенні, потребують не лише медичного втручання, а й позитивних емоцій. Вони потребують уваги та тепла, маленьких свят, яких були позбавлені через хворобу.

– Цим дітям, які волею долі опинилися в дитячому відділенні лікарні, такі свята приносять тільки радість і задоволення, – вважає заступник голови Жовтневої райдержадміністрації Олена Ткаченко. – Гадаю, вони навіть одужують швидше, бо отримують купу позитивних емоцій.


Ще 80 солодких наборів отримали діти під час вистави, що відбулась в БК Жовтневого району на Старий Новий рік. Для талановитих дітей , переможців різних творчих конкурсів та олімпіад, організували веселу розважальну програму. Дітки та їхні батьки водили хороводи навколо ялинки, шукали Діда Мороза, брали участь у конкурсах, декламували вірші та співали пісні.


- Дітлахи отримали заряд енергії, бадьорості, вони відчули тепло і турботу дорослих, яким не байдужа їх доля, – говорить директор ЦСП компанії РУСАЛ Олена Ожема. – Ми дуже вдячні миколаївцям, які вже не вперше підтримують наші акції. Щастя на обличчях цих діток, їх посмішки говорять про те, що така увага є для них дуже важливою.
Решту подарунків волонтери, за адресами, розвезли лежачим діткам -інвалідам.

This entry was posted in Новини, Події. Bookmark the permalink.

Оставить комментарий