Круглий стіл з обговорення результатів громадського моніторингу ефективності муніципальної послуги конкурсного відбору ЖЕКів у м Миколаєві та шляхів вирішення проблеми якості послуги

23 січня 2014 р з 14-00 до 15.30 в у малому залі Миколаївської міської ради (вул. Адміральська 20 м/ Миколаїв») Фонд розвитку міста Миколаєва (ФРММ) та Департамент ЖКГ Миколаївської міської ради проводять круглий стіл на тему: «Ефективність муніципальної послуги по забезпеченню населення м. Миколаєва послугами з утримання житла».


Організатори пропонують учасникам круглого столу обговорити проблеми ефективності муніципальної послуги по забезпеченню населення м. Миколаєва послугами з утримання житла необхідного рівня та якості та напрацювати план заходів з впровадження системи контролю виконання тристороннього договору з виконавцем послуги, що був обраний за результатом відповідного конкурсу.

Депутат Миколаївської міської ради, заступник директора ФРММ Тетяна Чистякова та експерт ФРММ Тетяна Золотухіна представлять результати відповідного моніторингового дослідження, що здійснив ФРММ протягом жовтня-грудня 2013р. в рамках проекту «Громадський моніторинг ефективності муніципальної послуги конкурсного відбору ЖЕКів» за підтримки МФ «Відродження» http://frgn.mk.ua/?p=6181. Директор Департаменту ЖКГ Ігор Волков і його заступник Андрій Палько також прокоментують існуючу ситуацію та презентують бачення іі вирішення.

На захід запрошені представники 15 будинків-учасників проекту з відповідними 7-ми підприємствами що надають послуги утримання житла (ЖКП «Південь», КЖЕП-24, КЖЕП «Зоря», КП «ДЄЗ «Океан», ТОВ «Центральний-1», ТОВ ЖЕК «Соляні», ЖКП «Бриз»); управління житлового господарства департаменту ЖКГ; управління з використання та розвитку комунального майна Миколаївського міської ради; депутати міської ради; представник Держцінінспекції в Миколаївській області, члени експертно-громадської ради при виконавчому комітеті миколаївської міської ради; та ЗМІ.

Запрошуємо взяти участь у роботі круглого столу!

Пресс – служба ММГО «Фонду розвитку міста Миколаєва»

Програма

This entry was posted in Анонси. Bookmark the permalink.

Оставить комментарий