Конкурс мікрогрантів для органів самоорганізації населення (ОСН) та ініціативних груп з їх створення

ММГО «Фонд розвитку міста Миколаєва»(ФРММ) в рамках проекту «Покращення представницької (адвокасі) діяльності ОСН у селах і містах Миколаївщини за підтримки МФ «Відродження» та власних коштів оголошує конкурс мікрогрантів.
Мета конкурсу: Сприяння адвокаційним (представницьким) громадянським ініціативам, які направлені на відстоювання законних прав громадян та інтересів локальних громад у взаємовідносинах з органами державної влади та місцевого самоврядування, постачальниками житлово-комунальних та муніципальних послуг у місцевих громадах.
Географія конкурсу: села, селища Миколаївської області.


До участі в конкурсі запрошуються:
• органи самоорганізації населення (ОСН), що діють на території сіл, селищ міст Миколаївської області та зареєстровані як неприбуткові організації з ознакою неприбутковості 0004 (0006, 0011);
• ініціативні групи громадян зі створення ОСН, що діють на території сіл, селищ, міст Миколаївської області та знаходяться у стадії створенні і легалізації ОСН.

Орієнтовна тематика проектів:
- захист законних прав громадян та інтересів локальних громад ОСН у взаємовідносинах з органами місцевого самоврядування, державної влади, постачальниками житлово-комунальних, транспортних (громадський транспорт) послуг, соціального захисту, та інших;
- захист інтересів громад ОСН при формуванні та реалізації міських/сільських програм соціально-економічного розвитку та місцевих цільових програм, що спрямовані на соціально-економічний розвиток мікрорайонів міст, сіл на території яких діють органи самоорганізації населення (ОСН) або ініціативні групи зі створення ОСН.

Термін подачі заявок: не пізніше 17:00 1 липня 2014р.
Тривалість реалізації проекту: не більше 5 місяців.
Об’явлення результатів: 19 липня 2014 р.

Докладніше: умови конкурсу , аплікаційна форма .

Також запрошуємо потенційних грантерів у «Школу громадянської дії» на тренінг з питань створення, організації поточної адвокаційної (представницької) діяльності ОСН та написання проектних заявок на поточний конкурс ФРММ. Анкета потенційного учасника

Орієнтовні дати проведення тренінгів у м Миколаєві 5-6 червня 2014 р.
Організатори компенсують вартість проїзду учасників в обидві сторони (автобус), проживання, харчування (окрім вечері), забезпечують роздатковими матеріалами.

Анкети потенційних учасників тренінгів приймаються в офісі ФРММ до 22 травня 2014 р. з 10-00 до 17 -00 за винятком вихідних та святкових днів:
- в друкованому вигляді в офісі ФРММ (вул. Севастопольська 15, кв3. М Миколаїв. 54017);
- в електронній формі на Е-mail: frgn@ukrpost.ua або fondnikol@gmail.com.

This entry was posted in Навчання та розвиток, Поточні конкурси. Bookmark the permalink.

Оставить комментарий