У Миколаєві пройшов тренінг з соціального проектування в рамках грантової програми «Територія РУСАЛу -2014».

У Центрі соціальних програм РУСАЛу відбувся навчальний тренінг з соціального проектування в рамках програми «Територія РУСАЛу – 2014». Програма надає можливість громадським і молодіжним організаціям, освітнім і муніципальним установам реалізувати проекти, спрямовані на вирішення соціально значущих проблем міста Миколаєва та області.
- Навчитися аналізувати і формувати проблему, виявляти потреби своїх цільових груп, правильно ставити цілі і завдання, планувати заходи та бюджет – цьому і багато чому іншому ми навчаємо бажаючих під час наших тренінгів, – розповідає фахівець ЦСП компанії РУСАЛ в Україні Олеся Кондратюк. – У проекті важлива не тільки оригінальна ідея, а ще й її правильне і грамотне оформлення, для того, щоб оточуючі також могли усвідомити її цінність.


Оволодіти основами написання проектів в Центр соціальних програм виявили бажання 28 майбутніх учасників грантового конкурсу «Територія РУСАЛу – 2014». Серед них – представники громадських, благодійних та молодіжних організацій, працівники бібліотечної системи та освітніх установ, діячі культури і мистецтв, представники художніх, музичних та спортивних шкіл.
- Ті, хто не зміг потрапити на даний тренінг можуть не хвилюватися, – каже директор ЦСП компанії РУСАЛ в Україні Олена Ожема. – Наші фахівці готові надати консультаційну допомогу кожному, хто вирішив брати участь у грантовому конкурсі по телефону 63-66-96 або в особистій бесіді за адресою: пр. Жовтневий, 325 / 1 в будні дні з 9.00 до 18.00.


«Територія РУСАЛу – 2014» складається з двох компонентів – конкурс соціальних проектів, спрямований на розвиток громадських і молодіжних ініціатив, і конкурс розвитку соціальної інфраструктури.
Прийом заявок на участь у конкурсі «Територія РУСАЛу – 2014» проводиться до 30 травня 2014 року. Географія програми включає місто Миколаїв і Жовтневий район Миколаївської області.
Отримати аплікаційну форму, а також додаткову інформацію про конкурс можна на сайті Центру соціальних програм ( www.csp – nikolaev.com.ua )

This entry was posted in Новини. Bookmark the permalink.

Оставить комментарий