Укргазбанк закликав колег встановити кредитні канікули для всіх тимчасово мобілізованих

Голова Правління Укргазбанку Сергій Мамедов вважає, що всі клієнти банків, яких тимчасово мобілізовано до лав Збройних Сил України, повинні отримати кредитні канікули на час проходження військової служби. Він закликав усі фінансово-кредитні установи України підтримати силовиків.

«Банки повинні бути разом зі своїми клієнтами в той момент, коли наші солдати та офіцери ризикують своїм життям заради майбутнього держави. Під час виконання свого священного обов’язку військові не повинні переживати за побутові та фінансові проблеми своїх родин. Якщо мобілізований до лав ЗСУ клієнт банку має споживчий кредит або прагне отримати овердрафт за своєю кредитною карткою, банк повинен іти назустріч такій людині. Вважаю, що на час мобілізації клієнт повинен мати 0% за будь-якими виплатами банку. Ми в Укргазбанку вже запровадили два спеціальні продукти «Патріот», які допомагають родинам військовозобов’язаних зменшити фінансове навантаження на час служби рідних у лавах Збройних Сил», – підкреслив Сергій Мамедов. За його словами, кілька великих українських банків уже висловили бажання запровадити в себе аналогічні програми. «Я впевнений, що найближчим часом вони озвучать свої наміри і запропонують конкретні механізми підтримки наших силовиків», – додав Голова Правління Укргазбанку.

Нагадаємо, що 8 травня Укргазбанк першим з вітчизняних фінансових установ запровадив спеціальні продукти для мобілізованих до лав ЗСУ.

З повагою Заблоцький Віктор

начальник відділу по зв’язках з громадськістю АБ “Укргазбанк”

www.ukrgasbank.com (044)594-11-52

вн.тел 80068

This entry was posted in Новини банків. Bookmark the permalink.

Оставить комментарий