Відзвук Новорічного марафону компанії РУСАЛ – інвалідний візок знайшов свого маленького адресата.

Працівники Миколаївського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді взяли активну участь у Новорічному марафоні компанії РУСАЛ «Віримо в дива – творимо чдива!».

Їх команда «Палкі серця» зробила чимало добрих справ і в результаті посіла друге місце, одержавши з рук генерального директора МГЗ Дмитра Мирного сертифікат на 5 тис. грн. Ще тоді члени команди вирішили витратити ці кошти на добру справу – придбання інвалідного візка для семирічної дівчинки Ольги Мазур, якій лікарі поставили страшний діагноз – ДЦП. Через складнощі на митниці чекати замовлену коляску довелося більше трьох місяців, і ось нарешті такий цінний і довгоочікуваний подарунок знайшов свого адресата. Оля живе з татом, бабусею і дідусем. Мама дівчинку кинула, відмовившись виховувати хвору дитину.


- Дмитро Вікторович, Олін тато, незважаючи на те, що має другу групу інвалідності по зору, присвячує дочці всі свої сили і вільний час, – каже капітан команди «Палкі серця» Вікторія Ковальчук. – Щоб дівчинка могла знайомитися з навколишнім світом, тато купував звичайні дитячі коляски (спеціалізовані – дорогі, і родині не по кишені), але через погану якість доріг вони швидко ламалися. А Оля – дитина дуже чуйна, допитлива, творча, тому ми всією командою вирішили допомогти цій дружній родині.

- Тепер, завдяки доброті колективу міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, перед Олею відкриваються нові унікальні можливості, – вважає директор ЦСП компанії РУСАЛ Олена Ожема. – Дівчинка зможе частіше спілкуватися з іншими дітьми, гуляти вулицею, відвідувати реабілітаційний центр, а значить, їй буде легше адаптуватися в соціумі. Сім’я Мазур також бере участь в нашій програмі «Допомога дітям -інвалідам Корабельного району», щомісяця у нас в ЦСП вони отримують підгузки.


– У цей складний час така допомога для нас дуже істотна, – каже бабуся Ольги Любов Володимирівна. – Спасибі велике і компанії РУСАЛ, і центру соціальних служб, які про нас не забувають, допомагають нам. Ми всі свої гроші витрачаємо на ліки для Олі, а зараз, коли все так подорожчало, нам особливо складно. Ми раді, що тепер наша дівчинка зможе нормально пересуватися, бувати на свіжому повітрі. Це ж буде сприяти її ефективному розвитку. А нам більшого для щастя і не треба.

This entry was posted in Корпоративна соціальна відповідальність, Новини. Bookmark the permalink.

Оставить комментарий