Кременчуцьке громадське ТБ та Громадське телебачення наживо підписали угоду про співпрацю

25-го травня ЄВРОПЕЙСЬКИЙ ВИБІР та Кременчуцьке громадське представлять телепроект Я ЄВРОПА.

Історична для Кременчуцького громадського телебачення подія сталася сьогодні, під час прямого ефіру в студії КГТБ. В ефірі Кременчуцького Громадського Роман Скрипін, Сергій Грішин, а також наші журналісти Микола Фельдман та Ірина Кожарська, підписали угоду про співпрацю між Громадським та Кременчуцьким Громадським телебаченням.

«Окрім угоди про співпрацю у мапі із документами є маніфест Громадського, документи, що містять рамкові стандарти. Ми маємо працювати за одними стандартами, це не означає, що це наша вказівка згори, це є ті речі, які ми використовуємо у своїй роботі, це – редакційна політика. Вона базована на редакційних настановах ВВС», – наголосив Роман Скрипін, голова ГО «Громадське телебачення».

«Ця угода передбачає на добровільних засадах дотримання єдиних принципів. Передбачає не вертикальну побудову мережі громадських локальних ініціатив, у тому числі і київської, яка була першою, а по всій Україні. Це буде структура горизонтальна. У вас є своя повна автономія в діях, ви самі визначаєте теми, які висвітлюєте, самі обираєте гостей. Тобто, із Києва ніяких вказівок не надходитиме», – зазначив Роман Скрипін.

Роботу громадських ініціатив в Україні координуватимуть у Києві, запрошуючи журналістів на тренінги та семінари та обмінюючись програмним продуктом. На сторінці Громадського телебачення також з’явиться посилання на ефіри КГТБ.

ДЖЕРЕЛО: ВІСНИК КРЕМЕНЧУКА

З питань членства в клубі Я ЄВРОПА та свої ідеї щодо його роботи – пишіть на welcome@europeanchoice.info Телефон клубної підтрики 24/7 – +38 097 55 05 1 2 3

Команда ЄВ
www.europeanchoice.info

This entry was posted in Актуально. Bookmark the permalink.

Оставить комментарий