Запрошуємо до участі в Майстерні європейської політики – 2014

Які перспективи євроінтеграції України в найближчі роки?
Якими мають бути новітні підходи до політичної діяльності в сучасній Україні?
Яка діяльність представників громадянського суспільства наразі є найбільш важливою?
Як відбуватиметься оновлення української політики?
Відповіді на ці та інші актуальні питання знайдуть учасники Майстерні-2014.

Ми розшукуємо успішних та активних людей віком від 25 років, які досягнули успіхів в підприємницькій, управлінській, державній, науковій, громадській або іншій діяльності та готові зробити крок до впровадження європейських демократичних підходів в політичній сфері.
Ми вважаємо, що суспільство потребує нових, про-європейськи орієнтованих політичних лідерів, а освітні заходи є запорукою компетентної та практичної роботи.
Тому ті учасники, які пройдуть конкурсний відбір, матимуть змогу відвідати три трьохденних семінари на території України за участі кращих фахівців в сфері державного управління, міжнародних відносин, політичної освіти, роботи медіа, впровадження соціальних проектів тощо, а також отримають допомогу в реалізації власних політичних проектів між навчаннями.
По завершенню, кращі учасники пройдуть тижневе закордонне стажування в країнах ЄС. Учасники забезпечуються харчуванням, проживанням, консультаційною підтримкою.
Відкриття та перший етап Майстерні відбудеться в м. Києві 24-26 липня 2014р., другий та третій – наприкінці 2014р. Завершальний, четвертий етап (візит до країн Європейського Союзу) – запланований на початок 2015 р.

Умови участі:
- заповнена анкета учасника;
- рекомендація від організації чи особи, яка Вас рекомендує до участі
- коротке есе про найбільші успіхи та досягнення в житті, які на Вашу думку можуть засвідчувати необхідність відібрати саме Вас в Майстерню європейської політики – 2014;
- реєстраційний внесок 650 грн. (у випадку перемоги на конкурсі з відбору);

Повний пакет документів надіслати до 30 червня 2014 року на електронну пошту office@ipo.org.ua, в темі листа вказати «Maysternya-2014».

Контакти:
044-278-55-43, Інститут Політичної Освіти
050-384-57-62, Вадим Трюхан
050-372-5-100, Олександр Солонтай
096-131-63-68, Ірина Чайка

Оголошення

Аплікаційна форма

Довідка:
Інститут Політичної Освіти щороку здійснює набір 35 осіб в навчальну групу «Майстерня європейської політики». Учасники проходять три освітніх семінари на території України, а в проміжках між ними реалізовують власний політичний проект . За підсумками семінарів та реалізації проектів, кращі учасники відвідують країни Європейського Союзу. Учасники Майстерні європейської політики 2012 року переймали досвід перетворень колишнього соціалістичного табору та вступу Угорщини та Словаччини в Європейський Союз. Учасники 2013 року відвідають Угорщину, Словаччину та Польщу в червні 2014 року.

Потенційний склад відбіркової комісії:
Андрій Странніков
Вадим Трюхан
Любомир Грицак
Оксана Однорал
Сергій Богданенко
Олександр Солонтай
Олег Рибачук (якщо буде згода Трюхана)
Олена Черниженко
Світлана Яворська
Віталія Дерябіна

This entry was posted in Європейська інтеграція, Навчання та розвиток. Bookmark the permalink.

Оставить комментарий