Я ЄВРОПА: Постав питання Лінасу Лінкявічусу – 10 липня дивись відповідь

Міністр закордонних справ Литви про ратифікацію Угоди про Асоціацію

Лінас Лінкявічус, міністр закордонних справ Литви – спеціальний гість телепроекту Я ЄВРОПА цього тижня. Ви можете поставити своє запитання міністру – для цього опублікуйте своє запитання у Facebook із хаштегом #eu4ukr. Українські журналісти можуть направляти свої запитання на адресу – eu4ukr@gmail.com, редакція телепроекту Я ЄВРОПА відбере три найкращих, на які відповість міністр в прямому ефірі програми.

Студенти та громадськы активісти можуть залишати свої запитання у коментарях на офіційній сторінці ЄВРОПЕЙСЬКОГО ВИБОРУ в мережі Фейсбук – www.facebook.com/eu4ukr

Головна тема шостої програми Я ЄВРОПА: Литва, Італія, Греція

10 липня з 13 до 15 години в прямому ефірі Кременчуцького Громадського ТБ ми покажемо три країни, що головували у ЄС у 2013 та 2014 роках: Італію, яка головує у ЄС зараз, та Грецію і Литву, що формували порядок денний напередодні. Про відкриття шенгенських віз в ці країни, життя європейців в Україні та українців в цих країнах говоримо із експертами, дипломатами та журналістами.

З паном Лінасом Лінкявічусом спілкуємось через Skype про ратифікацію Угоди про асоціацію Сеймом Литовської Республіки цього тижня, нещодавно опублікований список причетних до розстрілу “небесної сотні” на Майдані, цікаві факти про візит Януковича в Вільнюс на саміт Східного партнерства і те що залишилось за кадром саміту, україно-литовські відносини після ратифікації Угоди про Асоціацію.

Цікаві факти про ці країни, корисні поради для подорожуючих, яскраве відео про міста Італії, Греції та Литви – все це стане основним контентом телепрограми Я ЄВРОПА цього тижня. Як і зазвичай, огляд найважливіших європейських новин в українських ЗМІ, включення з регіонів України членів клубу Я ЄВРОПА через скайп EU4UKR. Новини європейських проектів в Україні, події з європейського порядку денного, що стосуються України, останні надходження в книжковий магазин ЄС – доповнять картину євроінтеграції України станом на 10 липня.

Також очікуйте на Олексія Сініцина з ГО “Філософія серця”, який розкаже про те, що можуть собі дозволити пенсіонери країн Євросоюзу (відпочинок, лікування, туристичні поїздки, мандрівки країнами світу).

Запрошення до участі у проекті Я ЄВРОПА про Грецію, Литву та Італію:

http://issuu.com/kirillzhivotovskyy/docs/europeanchoice_iameurope_6_gr-it-lt

Дивіться наживо програму Я ЄВРОПА кожного четверга на офіційному сайті ЄВРОПЕЙСЬКОГО ВИБОРУ: www.europeanchoice.info

Телепроект «Я ЄВРОПА» – це серія телевізійних програм, кожна з яких спеціально підготовлена для окремої глядацької аудиторії. Всього цього літа вийде 12 телепрограм для журналістів, студентів, вчителів, юристів, менеджерів, власників бізнесу, лікарів, митців та художників, дипломатів, водіїв та державних службовців. Всі програми після офіційного ефіру будуть доступні для перегляду в архіві проекту на сайті ЄВРОПЕЙСЬКОГО ВИБОРУ та Кременчуцького Громадського. Офіційний хаштег телепроекту #eu4ukr, використовуючи який ви зможете публікувати свої фото, новини та відео і вони будуть використані у прямому ефірі. Офіційний скайп телепроекту EU4UKR – за допомогою якого кожен охочий зможе вийти у прямий ефір.

Гостями телепроекту вже стали провідні українські, білоруські, грузинські та європейські експерти. Проведені телемости з Україна-Грузія, Україна-Білорусь, Україна-Австралія, Україна-Литва, Україна-Бельгія, Україна-Польща.

Переглянути архів телепроекту Я ЄВРОПА – натисніть тут

ЄВРОПЕЙСЬКИЙ ВИБІР звертається до регіональних та національних мовників із закликом до співпраці. Ми запрошуємо Вас транслювати програму Я ЄВРОПА наживо кожного четверга з 13 до 15 години в ефірі своїх телевізійних станцій. Також ви можете вільно використовувати архів проекту у ході підготовки своїх програм про Європу та європейську інтеграцію. Плей-лист усіх програм та найважливіших частин телепроекту доступний на сторінці Кременчуцького Громадського ТБ в розділі Я ЄВРОПА.

З питань співпраці: eu4ukr@gmail.com

This entry was posted in Європейська інтеграція. Bookmark the permalink.

Оставить комментарий