«Малі Олімпійські ігри» відбулися в Лиманівському дитячому садку «Струмочок». Захід пройшов в рамках реалізації грантової програми «Територія РУСАЛу-2014».

Дитячий садок, розташований в селі Лимани, відвідують понад 90 дітей. Колектив прийняв участь в грантовому конкурсі «Територія РУСАЛу-2014» і став одним з переможців.

- Основне завдання колективу нашого садочку – максимально можливий, всебічний розвиток кожної дитини, – каже завідувачка Лиманівською дошкільною установою Олена Кравець. – На жаль, сьогодні через складнощі з фінансуванням не завжди на це вистачає ресурсів і коштів, тому ми написали проект «Чарівний світ театру». Він спрямований на розвиток творчих, фізичних здібностей дітей, соціально-особистісний розвиток дошкільників, адаптацію малюків в сучасному соціумі, виховання соціально-активних громадян.


- На виграні кошти наш колектив пошиє більше 30 естрадних, українських танцювальних дитячих костюмів, костюм клоуна, щоб свята для малечі проходили в яскравій святковій атмосфері, – каже музичний керівник Лиманівського дитячого саду Світлана Буткова. – Діти вже почувають себе акторами, старанно вчать номери для виступів.


Театралізована діяльність, впевнені керівники дитячого садку, сприяє розвитку лідерських навичок, ораторського мистецтва, формує не закомплексованих дітей, здатних до нестандартного мислення. А якщо це поєднувати ще й з любов’ю до спорту, то майбутнє покоління стане більш успішним, розумним і здоровим.


- У сільських малюків майже немає можливостей займатися спортом, – розповідає директор Центру соціальних програм Олена Ожема. – Найближчі спортивні секції для таких малюків – в Корабельному районі, і більшості батьків возити туди дітей далеко. Тому будь-який захід, спрямований на розвиток спортивних якостей, дуже цінується в селі. А цей проект націлений також і на творчий розвиток дітей. Враховуючи все це, компанія вирішила профінансувати реалізацію даного проекту.


Під час «Малих Олімпійський ігор» малюки бігали, стрибали, метали мішечки з піском, демонструючи свою спритність, силу і витривалість. Кращі отримали медалі та грамоти за свої спортивні досягнення.

This entry was posted in Новини, Події. Bookmark the permalink.

Оставить комментарий