Солдате диванної сотні, ти можеш допомогти!

Transparency International Україна представляє вірусне відео що викриває корупцію, яка зовсім не змінилася після приходу нової команди до влади.

«Солдате диванної сотні! Чи знаєш ти, хто стоїть за злочинами колишнього режиму? Чому в Україні виникли сепаратисти? Куди поділися кошти, які збирала для військових вся Україна? Чому українські солдати воювали три місяці без бронежилетів? У кого в кишенях лишаються мільйони, які держава виділяє на армію, в той час, коли армію годують і вдягають родичі солдатів? Може про це знають ті, хто заробив гроші на наших сухпайках?», – з такими словами звертається реальний солдат до віртуальних солдатів диванної сотні.
Відео можна переглянути за посиланням http://www.youtube.com/watch?v=TQBcUDEnj18&feature=youtu.be .

Змінилася влада але жодна людина, яка пов’язана із корупційними схемами, так і не була покарана. Корупція продовжує процвітати і виною тому – тотальний конфлікт інтересів, який вже став традицією для України. Саме про суть конфлікту інтересів розповідає відео. Для того, щоб розірвати корупційні зв’язки, зруйнувати корупційні схеми та контролювати посадовців, необхідно, щоб відбулися зміни не лише на рівні законодавства – а й на рівні кожного свідомого громадянина. Спостерігайте, контролюйте та повідомляйте про корупцію – закликає Transparency International Україна.

Солдате диванної сотні, ти можеш допомогти. Це просто!

www.ti-ukraine.org

Довідково:Transparency International Україна є Представництвом глобальної антикорупційної неурядової організації Transparency International, що має понад 90 національних представництв та працює більше як у 100 країнах світу. Місія ТІ Україна: обмежити збільшення рівня корупції в Україні шляхом сприяння прозорості, підзвітності і доброчесності публічної влади і громадянського суспільства. Дізнатися більше про діяльність організації можна на сайті www.ti-ukraine.org.

This entry was posted in Актуально. Bookmark the permalink.

Оставить комментарий