Триярусні ліжка для Прибузького дитячого садку

В рамках угоди про соціальне партнерство між колективом Миколаївського глиноземного заводу і Прибузькою сільською радою Жовтневого району Миколаївської області, для сільського дошкільного закладу були закуплені триярусні дитячі ліжечка, які не тільки замінили старі меблі, але і дозволили суттєво збільшити ігровий простір для дітей.


-Раніше ліжка тут стояли рядами, і дітям не залишалося вільного простору для ігор, – розповідає директор Центру соціальних програм компанії РУСАЛ Олена Ожема. -В рамках програми соціального партнерства ми придбали для малюків 20 сучасних, комфортабельних триярусних ліжок на 60 спальних місць, дуже простих в експлуатації. Тепер для ігор дітей з’явилося вільне місце.


- У нас дуже маленький бюджет і ми просто не в змозі вирішити більшу частину проблем нашого села, – каже голова Прибузької сільради Володимир Карунський. – А завдяки МГЗ нам вдається значно поліпшити матеріальну базу соціальних об’єктів. Крім ліжок для дитсадка, ми, за кошти металургійного підприємства, також плануємо закупити для малюків шафи, а також ковдри і подушки, щоб перебування їх в дошкільному закладі було комфортним і приємним.

У дитячому садку села Прибузьке виховуються 45 дітей, але є тенденція до збільшення чисельності молодих родин, а, значить, незабаром і до поповнення груп дошкільного закладу.

This entry was posted in Новини. Bookmark the permalink.

Оставить комментарий