Стартували районні «Спортивні ігри» серед шкіл Корабельного району

Вже 14-й рік поспіль в Корабельному районі проходить спартакіада серед шкіл району. «Районні спортивні ігри» цього року будуть включати в себе 20-ть видів спортивних змагань: легка атлетика, баскетбол, волейбол, гандбол, настільний теніс, шахи та інші.
- Ми раді, що незважаючи на складний час, нам вдається вже багато років поспіль проводити даний захід, – розповів голова адміністрації Корабельного району Олександр Цуканов. – Завдяки вчителям фізкультури в школах і завдяки нашим партнерам – це колективи Миколаївського глиноземного заводу та морського спеціалізованого порту «Ніка-Тера» – ми популяризуємо спорт не на словах, а на ділі. Результатом цієї роботи є перше місце команди Корабельного району в обласних змаганнях.


Урочисте відкриття змагань пройшло на стадіоні парку «Богоявленський».
- Наше підприємство завжди виступало і виступає за розвиток спорту, – звернувся до спортсменів голова товариства «МСП Ніка-Тера» Олександр Гайду. – Самі співробітники беруть активну участь у спортивному житті міста. Ми намагаємося підтримувати такі заходи. Молодь – це майбутнє нашої держави, а життя в ритмі спорту – це запорука здоров’я на довгі роки. Мені хотілося, щоб Корабельний район знову показав кращі результати на міському та обласному етапах спартакіади. Від компанії бажаю удачі, більше спортивного азарту, перемог і гідних результатів!


- Компанія РУСАЛ вже не перший рік допомагає в проведенні шкільної спартакіади. Ми вважаємо, що формування здорового способу життя має відбуватися з самого дитинства, – поділилася своєю думкою директор з персоналу СЦ «Металург» Тетяна Баранець. – Сьогодні навчившись любити спорт, ви передасте це своїм дітям, а ми в результаті отримаємо здорову націю. Ну а в змаганнях, які починаються для вас сьогодні, нехай переможе найсильніший!

«Спортивні ігри» цього дня почалися легкою атлетикою, на черзі – футбол і волейбол. Щоб охопити спортивними змаганнями учнів різного віку, розроблено цілий комплекс ігор. «Олімпійське лелеченя» пройде для учнів 5-6-х класів, «Козацький гард» – для учнів усіх шкіл, починаючи з 7-го класу. «Олімпійські надії» – змагання для найменших учнів початкової школи.
Спартакіада починається з жовтня і триває весь навчальний рік. Її підсумки підведуть у травні 2015 року.

This entry was posted in Корпоративна соціальна відповідальність. Bookmark the permalink.

Оставить комментарий