Піцайол, шоколатьє і танцюристів підготували у Миколаєві учасники Новорічного марафону – команда «Самоделки».

Ось і завершилася перша станція Новорічного марафону «Віримо в чудо, творимо чудо!» від компанії РУСАЛ. Команда «Самоделки» – тепер вже можна сказати збірна – адже до неї увійшли представники компанії «Квадролоджік», журналісти телебачення та інтернет видання – змогла зробити чимало добрих справ.

Команда «Самоделки» спільно з благодійним фондом «Доброта і Довіра» провели день відкритих дверей в танцювальній студії, яка затишно розмістилася в приміщенні ЗОШ №34.


Хореограф фонду Анастасія Бондар провела урок для найменших танцюристів від 3-х до 5-ти років. Після двох годин активного розучування рухів, діти представили кілька запальних композицій.
- Дуже складно було, дивлячись на ці чудові і щасливі обличчя самим не пуститися в танок, – ділиться враженнями член команди «Самоделки» Катерина Синявська. – Ця неприкрита дитяча радість заряджає дорослих своєю енергією, і в такі моменти розумієш, що ти все робиш правильно – адже це потрібно дітям.


Піцайолами в один із вихідних стали дітки з прийомних сімей. У піцерії «Скорини» вони опановували кулінарне мистецтво. Під керівництвом дорослих діти створили одну з найсмачніших піц цього закладу – «Чотири сезони».
Поки піца пеклася в спеціальній печі на дровах, малюки станцювали з Євгенією Бардіною (журналіст, член команди «Самоделки») танець світу.


- Також ми провели для діток невелику кулінарну вікторину, – розповідає член команди «Самоделки» Олександр Кондратюк. – Виявилося, що більшість з них непогано розбираються в кулінарії. Можна сказати, що у нас сьогодні була зустріч кулінарів різних поколінь. Звичайно, діти спробували власноруч приготовану піцу, і отримали в подарунок від нашої команди фото-магніти.


Більше 30-ти дітей, вихованців Радсадівської школи-інтернату, завдяки команді «Самоделки», дізналися секрети роботи миколаївського шоколатьє – Миколи Данцева. Всі разом вони влаштували справжнє шоколадне «безчинство».


- Ми сьогодні шоколад їли дійсно ложками, – сміється капітан команди «Самоделки» Олександр Сенкевич. – Діти у своїй шкільній їдальні плавили знаменитий бельгійський шоколад, виливали з нього цукерки «флорентійка», готували справжній делікатес – банани в шоколаді. Так, що можна сміливо говорити, що першу станцію Новорічного марафону ми подолали на відмінно і потрібно відзначити, що отримали море задоволення.

This entry was posted in Новини, Події. Bookmark the permalink.

Оставить комментарий