Громадськість допоможе мешканцям багатоквартирних будинків захистити свої права

Для цього ММГО «Фондрозвиткум. Миколаєва» (ФРММ) запрошує керівниківта активістівгромадських організацій, благодійних фондів, ОСН, ОСББ з м. Миколаєва та Миколаївської області до «Школигромадянської дії» і пропонує ресурснупідтримку.

Тренінг-курс складається з дводенного(15-16січня 2015 р.) тренінгу «Самозабезпечення недержавних організацій (НДО) адвокаційної спрямованості» та одноденного (6 лютого 2015 р.) тренінгу «Підвищення адвокасі-здатності НДО». За їх результатами випускники отримають консультативну та грантову підтримку і зроблять реальні кроки по захисту прав мешканців багатоквартирних будинків на якісні ЖК- послуги та прибудинкову територію, але і знайдуть свій рецеп тсамозабезпечення .

Чекаємо анкети- заявки до 17-00,12 січня 2015 р.. Анкети-заявки на січневий тренінг.

Цілі тренінг – курсу «Школи громадянської дії»:

- Підвищення стійкості, оволодіння навичками залучення ресурсів для діяльності НДО;

- Підвищення професіоналізму правозахисних НДО Миколаївщини у сферах ЖКГ та земельних питаннях.

На січневому тренінгу будуть вивчені методи залучення фінансових і не фінансових ресурсів місцевихта міжнародних донорів; методи роботиз банківською системою; отримають навичкистратегічного планування, менеджменту та бюджетування. Наприкладах успішних НДО мМиколаєва та м.Вознесенська ознайомляться з діючими технологіями залучення ресурсів і підвищення стійкості громадських інституцій . Орієнтовна програма січневого тренінгу. Пост-реліз подібного вересневого тренінгу Фонду .

На лютневому тренінгу учасники вивчать дієві методи і кейс-практики захисту прав мешканців багатоквартирних будинків.

Збірник кейсів «Розвиток спроможності недержавних організацій в захісті прав споживачів житлово-комунальних послуг» на http://www.frgn.mk.ua/wp-content/uploads/2014/11 / tex% 20bukl.pdf .

Пост-реліз подібного листопадівського тренінгу Фонду.

Чекаємо анкети-заявки на лютневий тренінг до 17-00,12 січня 2015 р.
Запрошуємо учасників тренінгів за результатами конкурсного відбору 13 січня 2015 р..

Всі учасники будуть забезпечені унікальними навчальними матеріалами, обідами та кава-брейками. Іногороднім учасників Фонд забезпечить поселення в2-хмісних номерах готелю і компенсує проїзд по квитках на автобус або поїзд.

—————————————————————————————————————-

Тренінг-курс проводиться в рамках проекту НГОО «Фонд розвитку міста Миколаєва» на тему: «Розвиток спроможності НУО Миколаївщини» за підтримки “Фонду сприяння демократії» Посольства США в Україні. Погляди учасників заходів не обов’язково співпадають з офіційною позицією уряду США. Партнерами проекту є : ВГО «Асоціація сприяння самоорганізації населення», БФ «Фонд громади Вознесенська», Вознесенська ГО «Агентство економічного розвитку».

This entry was posted in Анонси, Навчання та розвиток. Bookmark the permalink.

Оставить комментарий