День пісень для літніх від миколаївських волонтерів

День пісень відбувся в Миколаївському міському притулку для громадян похилого віку. До них у гості приїхала команда-учасниця Новорічного марафону від компанії РУСАЛ «Екстраверти». Вона представляє студентів Миколаївського національного університету ім. В.О. Сухомлинського. Разом з пенсіонерами студенти співали пісні їхньої молодості, слухали спогади про значущі події в історії нашої країни і просто дарували цим людям свою турботу, вшановуючи їх досвід та мудрість.


Волонтери команди «Твори добро» Миколаївського національного аграрного університету провели майстер-клас з малювання для діток Привільненської школи-інтернату Баштанського району Миколаївської області. Тематика майстер-класу була передноворічна і створила невеликий ажіотаж серед діток – вони малювали листи і листівки святому Миколаю і Діду Морозу.


- Миколаївський національний аграрний університет уже 10 років займається опікунством над цією школою, – розповідає капітан команди «Твори добро» Ігор Бубнов. – Торік ми робили з вихованцями школи-інтернату шпаківні, малювали і проводили новорічні ранки. Цього разу дітки не просто вчилися малювати новорічні листівки, а ще й писали там свої бажання. Їх ми плануємо виконати до Дня Святого Миколая.


Команда благодійної організації «Світ не без добрих сердець» «GOOD PEOPLE» відвідала школу-інтернат №2. Молодь організувала концерт з показовими номерами, майстер-класи з іграми, зарядкою, танцями для більш ніж 70 вихованців закладу.


- Діти проговорювали скоромовки, шукали відповіді на загадки, танцювали разом з нашими волонтерами, робили чудові аплікації та малюнки. Найменші грали в розвиваючі ігри. Разом ми бігали, стрибали і просто раділи життю, – ділиться враженнями від візиту капітан команди «GOOD PEOPLE» Тимофій Мірошниченко. – Діти були в захваті від нашого приїзду і чекають нас знову. Кожна дитина не залишилась без солодкого мішечка з цукерками, а малюки з 1-го по 4-й клас – без іграшки.

This entry was posted in Події. Bookmark the permalink.

Оставить комментарий