Презентація першого віртуального музею Миколаєва

6 лютого у Центральній міській бібліотеці ім. М. Л. Кропивницького відбулася презентація нового веб-сайту, що розповідає про історію міста «Перший віртуальний музей Миколаєва». В ході презентації гостям було продемонстровано новий інформаційний Інтернет-ресурс, створений у співпраці з Центральною міською бібліотекою ім. М. Л. Кропивницького.


Місто – це історія його жителів, кораблів і моряків, вчених і ремісників, адміралів і купців, які присвятили своє життя Миколаєву. У колекціонерів та краєзнавців зберігаються численні артефакти, що розповідають про життя і побут городян за 225 років існування нашого міста. Веб-сайт «Перший віртуальний музей Миколаєва» дасть можливість кожній людині уважно ознайомитися з експонатами колекцій, які раніше ніхто не бачив.


Крім того, на сайті буде розміщено: карта пам’ятників і пам’ятних місць Миколаєва, історія відомих будівель і споруд, електронні версії старих книг, посилання на краєзнавчі сайти та веб-портали.
Сайт стане новим узагальненим джерелом знань для широкого кола читачів. Він особливо буде корисний тим, хто хоче глибше пізнати історію рідного міста.
Автором проекту виступив письменник, краєзнавець Юрій Любаров. Спонсор проекту – завод «Екватор».

На заході були присутні: генеральний директор ПАТ “Завод “Екватор” – Юрій Неділько, краєзнавці, історики, журналісти, представники ЗМІ.

Тел. для контактів 067-512-11-61

This entry was posted in Події. Bookmark the permalink.

Оставить комментарий