Допоможемо Діані Єфімовій!

Команди-учасниці Новорічного марафону «Віримо в чудо, творимо чудо!» від компанії РУСАЛ продовжують реалізацію своїх благодійних сертифікатів. Команда «МорячОК» спеціалізованого морського порту «Октябрьск» вирішила надати допомогу родині Єфімових, яка сьогодні бореться за життя своєї дочки Діани. У дівчинки – численні вади серця. Їй вже зробили кілька дорогих операцій. Ще необхідно, як мінімум, дві. Фінансові кошти для них сім’я вичерпала.

На 38-му тижні вагітності УЗД показало у Альони численні ВПС її дитини. Малятку поставили діагноз: вроджені множинні ВПС – це вади серця, а саме: гіпоплазія дуги аорти, коарктація аорти, гіпоплазія кільця клапана аорти, ТОВ, ОАП, двостулковий аортальний клапан, гіпоплазія лівого шлуночка. Альоні зробили кесарів розтин. Відразу ж після цього дитину відправили до Києва в інститут Амосова, де провели дві операції.

- Нам зараз в інституті Амосова потрібно робити ще дві операції. Робота лікарів безкоштовна, але потрібно оплачувати медикаменти та витратні матеріали, необхідні для операції. Після цього потрібні медикаменти для реанімації та післяреанімаційного періоду, – розповідає мама Діани Альона Єфімова. – Коштує все це не дешево, і всі кошти, які у нас були накопичені, ми вже вичерпали. Іншого виходу, окрім як просити про допомогу, щоб врятувати донечку, я не бачу.

На заклик мами почали відгукуватися небайдужі люди. Серед них – представники спеціалізованого порту «Октябрьск». Наприкінці минулого року вони брали участь у Новорічному марафоні від компанії РУСАЛ і, зайнявши третє місце, отримали грошовий сертифікат на благодійність. Всю отриману суму, а це 5 тисяч гривень, вони вирішили витратити на придбання необхідних медикаментів та медобладнання для родини Єфімових.


- Серед придбань – інгалятор, щоб Діана могла дихати, так як від численних антибіотиків у неї в легенях збирається мокрота, і дитина починає задихатися, – розповідає директор представництва ЦСП компанії РУСАЛ в Україні Олена Ожема. – Тонометр для вимірювання тиску і контролю за серцебиттям, численні ліки, спеціальне гіпоалергенне харчування. Ваги, щоб правильно розрахувати дозу прийнятих дівчинкою ліків, і багато іншого.

- Я вважаю, що ми просто не могли пройти повз трагедію, яка сталася в родині Єфімових, – впевнена представниця спецпорту «Октябрьск» Ольга Кателіна. – Адже суми на лікування – колосальні і осилити їх самостійно в батьків не вийде. Зараз навіть 5-10 гривень дуже важливі для цієї сім’ї. Відкрийте своє серце і надайте їм допомогу! Ми від усієї душі щиро бажаємо одужання Діані і сподіваємося незабаром побачити її здоровою і щасливою вдома, в Миколаєві.

Бажаючі допомогти Діані Єфімовій можуть перерахувати кошти на лікування дівчинки на картку Приват Банку, відкриту на ім’я бабусі маленької Діани:

№ 4149 4378 4694 1522 Миколаєнкове Надія Данилівна – гривня
№ 5168 7572 7585 4661 Миколаєнкове Надія Данилівна – рубль
№ 4149 4978 2022 9864 Миколаєнкове Надія Данилівна – долар

Мама дівчинки – Єфімова Олена Сергіївна (тел. 093-272-40-53)

This entry was posted in Новини. Bookmark the permalink.

Оставить комментарий