Центр надання адміністративних послуг: перезавантаження

Серія зустрічей «Електронні послуги всім і кожному миколаївцю!» на Відкритому майданчику «Новий Миколаїв»

Зустріч третя «Центр надання адміністративних послуг: перезавантаження»

23 квітня 2015 р., 17.30 – 19.00

Центральна бібліотека ім. М. Л. Кропивницького м. Миколаєва вул. Потьомкінська, 143-а


Усі громадяни є споживачами адміністративних послуг. Ми одержуємо паспорти, посвідчення водія та інші документи, реєструємо місце проживання, шлюб, автомобіль, нерухоме майно, отримуємо будівельні дозволи тощо.

Кожен з нас за потреби отримати адміністративну послугу задається питаннями: «Де її можна отримати? Що від нас вимагається, щоб її отримати? Скільки це буде коштувати? Скільки часу піде на отримання адміністративної послуги?». Адже отримання адміністративних послуг наразі є справою складною і тривалою.

В Україні мережа Центрів надання адміністративних послуг лише розбудовується. ЦНАП представляє собою постійно діючий робочий орган або структурний підрозділ виконавчого органу міської, районної або селищної ради, в якому надаються адміністративні послуги через адміністратора шляхом його взаємодії з суб’єктами надання адміністративних послуг. У багатьох містах спектр послуг, які вже можна отримати в ЦНАП, постійно розширюється. І тенденція має бути саме такою – протягом життя звичайна людина повинна мати справу з державою переважно через такий інтегрований офіс.

Відкритий майданчик «Новий Миколаїв» продовжує серію зустрічей «Електронні послуги всім і кожному миколаївцю», присвячених впровадженню елементів електронного урядування на місцевому рівні. Нагадуємо, що зустрічі проходять в останній четвер кожного місяця з лютого по травень 2015 року.

23 квітня відбудеться третя зустріч, в ході якої ми:

дізнаємось, що нового впроваджується у Центрі надання адміністративних послуг Миколаївської міськради для зручнішого отримання адміністративних послуг

обговоримо можливості щодо отримання інформації про адміністративні послуги, зокрема у сфері державної реєстрації прав

ознайомимось з діяльністю бібліотек міста в розширенні доступу населення до інформації про адміністративні послуги.

Учасники майданчику також обговорять можливості впливу громадськості на покращення стану справ з надання адміністративних послуг у місті.

У роботі Відкритого майданчика візьме участь начальник Центру надання адміністративних послуг Миколаївської міськради В.В. Бонь, інші представники ЦНАП, міськради.

Серія зустрічей організована Центральною бібліотекою ім. М. Л. Кропивницького та Миколаївським міським фондом МЕТА за підтримки програми «Бібліоміст».

Модератор зустрічі – Людмила Руденко-Кардаш.

Приходьте на Відкритий майданчик

і візьміть участь в обговоренні

системи надання адміністративних послуг в Миколаєві!

Сайт Новый Николаев: http://newnikolaev.com.ua

Новый Николаев в Facebook’е: http://www.facebook.com/groups/newnikolaev/

Новый Николаев на Миколаївській громадській платформі http://platforma.mk.ua

This entry was posted in Анонси. Bookmark the permalink.

Оставить комментарий