38 соціальних проектів претендують на грант від РУСАЛу.

Представництво Центру соціальних програм компанії РУСАЛ в Україні завершило прийом заявок на грантовий конкурс соціальних проектів «Формула майбутнього».

Програма «Формула майбутнього» спрямована на підтримку творчих і професійних ініціатив, підвищення конкурентоспроможності молодих людей, залучення їх до активної громадської діяльності, навчання молодих активістів лідерству та соціальному проектуванню, вирішенню питань зайнятості.

У Миколаєві на конкурс «Формула майбутнього» подано 38 заявок від представників громадських, благодійних та молодіжних організацій, працівників бібліотечної системи, освітніх шкільних, дошкільних установ, просто ініціативних груп людей.

28 заявок подано в номінації «Покоління майбутнього», 10 заявок у номінації «Технології майбутнього». Максимальна сума гранту в обох номінаціях -30 тис. грн.

Географія програми «Формула майбутнього» включає м. Миколаїв і Жовтневий район Миколаївської області.

- Це новий конкурс, який вперше реалізується компанією РУСАЛ на території Миколаєва та області, – розповідає директор представництва ЦСП компанії РУСАЛ в Україні Олена Ожема. – Відмінна риса цієї програми – обов’язкове залучення молоді. У проектах молодь повинна бути або цільовою групою, або ініціатором і автором ідей. Крім того при подачі заявок було не обов’язково вказувати співфінансування. Відсутність своїх коштів не стане для заявників перепоною для отримання гранту. Зараз вже почався етап оцінки поданих проектів експертною радою. До 11 травня ми плануємо визначити переможців, які отримають фінансування. З 18 травня автори кращих проектів зможуть приступити до втілення в життя своїх ідей.

Адміністрування та організаційний супровід програми «Формула майбутнього» здійснює Центр соціальних програм РУСАЛу в Україні.

This entry was posted in Новини. Bookmark the permalink.

Оставить комментарий