ТЕРМІНОВО ШУКАЄМО ВОЛОНТЕРА В Словаччину! На рік!

Любі друзі!


Ми ТЕРМІНОВО ШУКАЄМО ВОЛОНТЕРА В Словаччину! На рік! І ніяк не можемо знайти… Тому просимо Вас розповсюдити інформацію серед друзів/знайомих/колег/цільової аудиторії.
Ми шукаємо ініціативну творчу молоду людину до 30 років зі знанням англійської мови (на розмовному рівні),без ксенофобських поглядів (бо волонтер працюватиме в громадському центрі, розташованому в середині соціально ізольованих ромських поселень) та з щирим бажанням і базовими навичками роботи з дітьми/підлітками! Проект почнеться, як тільки найдемо підходящего кандидата/ку!

Сьогодні у нас закінчився хостинг на власному сайті, тому ось об’ява на юністаді – http://unistudy.org.ua/evs-volunteering-slovakia/
Приймаюча організація відома правозахисна організація People in Need, але реально волонтер працюватиме більше з дітьми та підлітками, допомагатиме їм вчитися, організовуватиме спортивні заходи тощо.

Будемо вам дуже-дуже-дуже вдячні за поширення!
Гарного дня,
Альона Глазкова, КІПЦ Європейський клуб

Мережа центрів європейської інформації України (Мережа ЦЄІУ) об’єднує 18 регіональних інформаційно-просвітницьких ресурсних центрів з питань європейської інтеграції в містах Вінниця, Дніпропетровськ, Івано-Франківськ, Кіровоград, Кременчук, Луганськ, Луцьк, Львів, Миколаїв, Рівне, Суми, Тернопіль Харків, Херсон, Хмельницький, Черкаси, Чернівці, Чернігів та офіційного партнера Мережі ЦЄІУ — Центр регіонального розвитку «Топ-Кая» (АР Крим). Центри європейської інформації України були створені в 2006-2008 рр. за підтримки Міжнародного фонду “Відродження”. Місія Мережі центрів європейської інформації України – сформувати в Україні суспільство, яке базується на європейських цінностях. Портал – http://ukrcei.org , e-mail: ukrcei@gmail.com

This entry was posted in Європейська інтеграція, Актуально, Анонси. Bookmark the permalink.

Оставить комментарий