Поетичний вечір «Війна та мир – вічне протистояння», присвячений 70-й річниці Перемоги над нацизмом у Європі та Дню Європи

Війна та мир – вічне протистояння

19 травня о 15.00 факультет іноземної філології Миколаївського національного університету ім. В.О. Сухомлинського спільно з Миколаївським обласним центром німецької культури та Центральною міською бібліотекою ім. М.Л. Кропивницького запрошують на поетичний вечір «Війна та мир – вічне протистояння», присвячений 70-й річниці Перемоги над нацизмом у Європі та Дню Європи.

Вечір пам’яті – це лише частинка великої данини пошани полеглим. Це невеличка спроба об’єднати такі, на перший погляд, протилежні, але тісно пов’язані між собою поняття – війна та мир. Родзинкою літературної зустрічі стане знайомство з англійськими, німецькими, французькими та українськими поетами: Яяті Мадан Г. Ганді, Віктором Гюго, Генрі Лонгфелло, Артюром Рембо, Розанною Маіш, Клаудією Хенкель, Хансом Дітер Хюшем, Валентиною Попелюшкою, Надією Красоткіною, декламація віршів мовою оригіналу та представлення авторських перекладів студентів.

Приємний подарунок для гостей та учасників вечора – презентація збірки літературних перекладів «Війна та мир – вічне протистояння» чотирма мовами.

Запрошуємо шанувальників літературного мистецтва та всіх охочих!
у Центральну міську бібліотеку ім. М.Л. Кропивницького

This entry was posted in Анонси. Bookmark the permalink.

Оставить комментарий