Долучайтесь до фотовиставки «100 днів роботы нової полиції у Миколаєві»!

Центральна міська бібліотека ім. М.Л. Кропивницького запрошує професійних і непрофесійних фотографів до участі у фотовиставці «100 днів роботи нової поліції у Миколаєві». Фотовиставка організована в рамках всеукраїнського проекту «Моя нова поліція: громадська підтримка реформи Національної поліції».

Роботи, надані для виставки, повинні носити сюжетний характер і висвічувати різноманітні моменти діяльності патрульної поліції у Миколаєві.

Для участі у фотовиставці необхідно направити заявку з позначкою «Фотоконкурс» на електронну скриньку nikclib@gmail.com. У заявці вказати: ПІБ, контактний телефон, додати фотороботи у форматі jpeg, tiff, png, bmp.

Строк подання фоторобіт – до 1 березня 2016 р. Виготовлення фото і монтаж виставки фінансуються у рамках проекту. Фотографії для виставки будуть відібрані на конкурсній основі.

Відкриття виставки планується 16 березня 2016 р. у Центральній міській бібліотеці ім. М.Л. Кропивницького (вул. Потьомкінська, 143-А).

Контактна особа – завідувач відділу обслуговування користувачів Морква Наталя; тел.: (512) 24-40-41, (097)5061030, (063)5648626.

Координатор проекту в Миколаєві – заступник директора Центральної міської бібліотеки ім. М.Л. Кропивницького Варюхіна Любов; тел.: (512)55-03-60, (095)5657071.

Проект «Моя нова поліція: громадська підтримка реформи Національної поліції» виконується бібліотеками у співпраці з міжнародною організацією IREX/Україна. Даний проект проводиться в м. Київ, Харків, Одеса, Львів, Дніпропетровськ, Миколаїв і спрямований на розуміння реформи через організацію бібліотеками заходів, здатних вибудувати довіру між поліцією та громадянами, а також проведення публічної інформаційної кампанії. Проект реалізовується за фінансової підтримки Бюро з міжнародної боротьби з наркотиками та правоохоронної діяльності держдепартаменту США (INL) в партнерстві з Міжнародною організацією з розвитку права (IDLO) та Міністерством внутрішніх справ України.

This entry was posted in Актуально, Новини. Bookmark the permalink.

Оставить комментарий