«Ділова англійська онлайн для вимушених переселенців»

11 березня 2016 року о 16.00 в Центральній міській бібліотеці ім. М.Л. Кропивницького відбудеться урочистий захід з нагоди успішної реалізації соціального проекту «Ділова англійська онлайн для вимушених переселенців».

У листопаді 2015 року за підтримки Посольства США в Україні у міській бібліотеці організовані безоплатні курси з вивчення англійської мови для молодих людей віком від 18 до 40 років, які мають статус внутрішньо переміщених осіб. Мета проекту – в рамках онлайн-навчання дати учасникам базові навички володіння англійською мовою, необхідні для успішного працевлаштування та інтеграції в новому середовищі. Проект виконується спільно з Миколаївським міським благодійним фондом МЕТА «Від спільного бачення – до спільних дій» і Миколаївським національним університетом ім. В.О. Сухомлинського. Спеціалісти цього вишу були відібрані за результатами відкритого конкурсу Посольством США і стали викладачами курсів.

Перший навчальний модуль, в якому взяли участь 60 осіб, успішно функціонував з листопада 2015 року по лютий 2016 року. З березня 2016 року стартував другий модуль цього проекту.

Під час заходу відбудеться вручення сертифікатів випускникам першого етапу проекту та знайомство з новими учасниками, які будуть отримувати знання ділової англійської мови з березня по червень 2016 року. До участі у заході запрошені представники Посольства США в Україні, а також міської влади, закладів освіти та соціального захисту, громадських організацій, молодіжних структур, які підтримали бібліотечну ініціативу та активно сприяли в залученні слухачів курсів.

This entry was posted in Новини and tagged , . Bookmark the permalink.

Оставить комментарий