«Будь в тренді – дружи з поліцейськими»

Молодіжна арт-зустріч
«Будь в тренді – дружи з поліцейськими»

23 березня о 14.00 в Центральній міській бібліотеці ім. М.Л. Кропив-ницького відбудеться молодіжна арт-зустріч «Будь в тренді – дружи з поліцейськими» за проектом «Моя нова поліція: громадська підтримка реформи Національної поліції».

Основна ідея зустрічі – познайомити молодь з діяльністю патрульної поліції, розширити уявлення і розуміння про реформи правоохоронних органів, побудувати довірливе ставлення до нових поліцейських. Учасниками заходу стануть: екіпаж патрульної поліції, студентство, представники молодіжних громадських організацій, молоді фахівці бібліотек міста.

Під час заходу проходитиме мистецька естафета між творчою молоддю Миколаєва та патрульними поліцейськими. Всі учасники зможуть у невиму-шеній обстановці розповісти про свої захоплення та інтереси, продемонстру-вати творчу майстерність співу та поетичного слова.

Також присутні візьмуть участь у селфі-сесії під назвою «Молодь Миколаєва та патрульні поліцейські обирають безпечне майбутнє міста». Можливість сфотографуватися з поліцейськими сприятиме зближенню та налагодженню відкритого діалогу патрульної поліції з молодими миколаїв-цями пройнятися взаєморозумінням та взаємоповагою.

Запрошуємо до вільного спілкування з новою поліцією,

ця зустріч буде цікавою для Вас!

Адреса бібліотеки: Потьомкінська вулиця, 143-А, м. Миколаїв, 54000

Організатор заходу – Центральна міська бібліотека ім. М.Л. Кропивниць-кого.

Контактна особа – завідувач відділу бібліотечного маркетингу та менедж-менту Черніченко Світлана, тел. 24-41-20.

___________________________________________________

Проект «Моя нова поліція: громадська підтримка реформи Національної поліції» виконується бібліотеками у співпраці з міжнародною організацією IREX/Україна. Даний проект проводиться в м. Київ, Харків, Одеса, Львів, Дніпропетровськ, Миколаїв і спрямований на розуміння реформи через організацію бібліотеками заходів, здатних вибудувати довіру між поліцією та громадянами, а також проведення публічної інформаційної кампанії. Проект реалізовується за фінансової підтримки Бюро з міжнародної боротьби з наркотиками та правоохоронної діяльності держдепартаменту США (INL) в партнерстві з Міжнародною організацією з розвитку права (IDLO) та Міністерством внутрішніх справ України.

This entry was posted in Анонси. Bookmark the permalink.

Оставить комментарий