Грантова програма «Формула майбутнього» відзначена на всеукраїнському рівні

Миколаївський благодійний фонд «Центр соціальних програм РУСАЛу в Україні» посів друге місце в Національному конкурсі «Благодійна Україна –2015» в номінації «Ефективне використання благодійної допомоги».


Ініціатором конкурсу є Асоціація благодійників України.

- Конкурс проводиться Асоціацією благодійників України четвертий рік поспіль, – розповідає генеральний директор МГЗ Дмитро Мирний. – Приємно, що кожен рік експерти на рівні всієї України високо оцінюють роботу нашого фонду. Цього разу однією з кращих була визнана грантова соціальна програма «Формула майбутнього», яка спрямована на підтримку творчих і професійних ініціатив, підвищення конкурентоспроможності молодих людей, вирішення питань зайнятості та залучення їх до активної громадської діяльності, навчання молодих активістів лідерству та соціального проектування. Завдяки реалізації цієї програми вдалося створити комп’ютерні класи, фотостудії, кінотеатри, відеогуртки, шахові секції на базі шкіл Корабельного і Жовтневого районів і багато іншого.

- У цьому році на конкурс було надано рекордну кількість заявок – 712, – розповіла директор представництва ЦСП компанії РУСАЛ в Україні Олена Ожема. – Серед учасників конкурсу – соціально відповідальний бізнес, громадські, волонтерські і благодійні організації та спільноти, фізичні особи, дитячі та молодіжні колективи, ініціативні групи, об’єднання громадян, засоби масової інформації. Тому те, що ми знову опинилися в числі кращих, говорить про ефективність, системність, прозорості нашої роботи. Безумовно, ми будемо продовжувати реалізовувати соціальні проекти в нашому регіоні для поліпшення життя людей.

Церемонія нагородження конкурсу традиційно проходила в Національному культурно-мистецькому музейному комплексі «Мистецький арсенал». Відомі громадські діячі, політики, бізнесмени, зірки спорту і шоу-бізнесу оголосили переможців і лауреатів і вручили їм нагороди – дипломи та унікальні статуетки «Янгол добра».

This entry was posted in Корпоративна соціальна відповідальність, Новини. Bookmark the permalink.

Оставить комментарий