«Еко-пізнайка» – в дитячих садках Корабельного району м. Миколаєва

На базі п’яти дитячих садків Корабельного району м. Миколаєва почалася реалізація проекту «Еко-пізнайка». Його ініціаторами виступили члени Молодіжної ради проммайданчика МГЗ. Протягом року вони будуть проводити різні екологічні акції, вікторини, лекції, практичні досліди, щоб привернути увагу малюків до проблем екології і виховати у них екологічну культуру.


- Учасниками нашого проекту стали п’ять дитячих садків Корабельного району: №103, № 111, №125, №134 і №139, – говорить голова Молодіжної ради проммайданчика МГЗ Олександр Кліндух. – Ми плануємо проводити для малечі різні екологічні акції, мета яких навчити їх любити природу і дбайливо до неї ставитися, поглибити їх знання в області екології. Першим заходом стала спільна акція дітей і дорослих по висадці кущів троянд, квітів, овочевих культур за зростанням яких спостерігатиме малеча.


- Вихованці нашого саду із задоволенням беруть участь в такому еко-проекті, – каже завідуюча дитячим дошкільним закладом №139 Людмила Голян. – Діти і молодь проммайданчика МГЗ швидко знайшли спільну мову і спільними зусиллями у нас в саду з’явився ще один мальовничий куточок, доглядати за яким будуть виключно дітки. Таким чином, ми робимо ще один крок для виховання в дітях екологічної свідомості, екологічного сприйняття, а також виховання любові до природи і до всього живого, що є на планеті Земля.

Малюки із задоволенням взяли участь у висадці рослин, посіяли насіння різних квітів. Також малюки в групах висадили квіти в горщиках, за якими будуть самостійно доглядати протягом року.

Другою частиною заходу став перегляд пізнавальних мультиків, під час яких діти дізналися, як дихають рослини, як вони харчуються, як ростуть дерева, для чого вони потрібні, і багато іншого.

This entry was posted in Корпоративна соціальна відповідальність. Bookmark the permalink.

Оставить комментарий