Успішна реалізація соціального проекту «Ділова англійська онлайн для вимушених переселенців»

1 липня 2016 року о 17.00 в Центральній міській бібліотеці ім. М.Л. Кропивницького відбудеться урочистий захід з нагоди успішної реалізації соціального проекту «Ділова англійська онлайн для вимушених переселенців».


З листопада 2015 року по червень 2016 року за підтримки Посольства США в Україні у міській бібліотеці організовані безоплатні курси з вивчення англійської мови для молодих людей віком від 18 до 40 років, які мають статус внутрішньо переміщених осіб. Мета проекту – в рамках онлайн-навчання дати учасникам базові навички володіння англійською мовою, необхідні для успішного працевлаштування та інтеграції в новому середовищі. Проект виконується спільно з Миколаївським міським благодійним фондом МЕТА «Від спільного бачення – до спільних дій» і Миколаївським національним університетом ім. В.О. Сухомлинського. Спеціалісти цього вишу були відібрані за результатами відкритого конкурсу Посольством США і стали викладачами курсів.

За час реалізації проекту близько 150 внутрішньо переміщених осіб мали можливість отримати знання ділової англійської мови.

Під час підсумкового урочистого заходу, який організовано у форматі «випускної вечірки», будуть вручені сертифікати успішним студентам проекту, відбудеться неформальне спілкування випускників та членів їх сімей, волонтерів і команди проекту, озвучені перші успішні історії навчання.

До участі у заході запрошені представники Посольства США в Україні, а також міської влади, закладів освіти та соціального захисту, громадських організацій, молодіжних структур, які підтримали бібліотечну ініціативу та активно сприяли в залученні слухачів курсів.

This entry was posted in Анонси. Bookmark the permalink.

Оставить комментарий