Почніть з людей – ідеї почнуть з”являтися ніби незвідки

Почніть з людей – працівників, від яких ви очікуєте високопродуктивної праці. Зауважте: не людського ресурсу, як часто кажуть, бо людина – не ресурс, а почніть саме з психологічного та фізичного стану працівника.

В наш час, з одного боку, багато хто шукає собі робоче місце, роботодавці, в свою чергу, хочуть залучити найбільш просунутих, здатних, витривалих працівників, які б були віддані своїй роботі, а, головне, щоби приносили прибуток підприємству.

Тому пропоную деякі площі на заводах, фабриках переобладнати під спортивні майданчики (адже не всі потенційні виробничі площі завантажені „на всю катушку”), хай працівники аж бігом біжать вранці аби потренуватися перед робочим днем. Ененргії вистачить для плідної праці аж до наступної перерви – до обіду, коли знову ж таки можна буде корисно „розвантажитись”.

З часом можна буде влаштовувати навіть міні змагання між підрозділами. Це не тільки підніме фізичний та психологічний стан працівників, але дозволить ще й відчути командний дух, що є , погодьтеся, немаловажним для спільної роботи.

Повірте: ідеї почнуть з”являтися ніби незвідки. А такі майданчики стануть більшою мірою запобіжником для великих майданів, оскільки люди будуть відчувати турботу та повагу до своїх потреб.

This entry was posted in Актуально, Корпоративна соціальна відповідальність, Новини, Особиста думка. Bookmark the permalink.

Оставить комментарий