Допомогли зібрати портфелі

У Миколаєві 44 дитини-інваліда та дітей з багатодітних і малозабезпечених родин, родин переселенців із зони АТО отримали до 1 вересня набори канцтоварів.

- Шостий рік поспіль представництво Центру соціальних програм компанії РУСАЛ в Україні ініціює благодійну акцію «Збери портфель дитині». Ми надаємо допомогу в зборі шкільного приладдя дітям-інвалідам, дітям з малозабезпечених родин, а також дітям з родин вимушених переселенців, – говорить директор з персоналу МГЗ Тамара Демяненко. – Разом з небайдужими городянами ми прагнемо допомогти цим діткам зробити так, щоб їх перший шкільний день в новому навчальному році був довгоочікуваним і радісним.


- Цього року велику допомогу в зборі канцтоварів нам надала Молодіжна рада проммайданчика МГЗ, – розповідає директор представництва Центру соціальних програм компанії РУСАЛ в Україні Алена Ожема. – З п’ятниці по неділю протягом трьох тижнів молодь знаходилась на базі супермаркету «Таврія В» (на перегоні). Ми хочемо подякувати всім миколаївцям, які не пройшли повз і надали свою допомогу в придбанні канцтоварів. Крім того, окрему подяку ми висловлюємо Олександру Дмитровичу Кузнєцову. Він взяв участь в нашій акції і допоміг повністю зібрати в школу 10 дітей-інвалідів.

- З кожним роком зібрати дитину в школу стає все складніше, а для родин, які виховують діток з особливими потребами, – це і зовсім непосильна ноша, – впевнена керівник програм ЦСП Наталія Бондар. – Не дивлячись ні на що, нам вдалося зібрати шкільні набори, але тим цінніше для нас внесок кожного з тих городян, які придбали олівці, ручки, фарби, зошити, портфелі та багато іншого. Дітки, які отримали чудові шкільні набори, зібрані завдяки вам – мешканцям району та міста, – разом з батьками кажуть всім величезне дякую!

This entry was posted in Корпоративна соціальна відповідальність. Bookmark the permalink.

Оставить комментарий