«Дитяча радість» з’явилася у «Золотого півника»

У дитсадку №139 в Корабельному районі Миколаєва урочисто відкрили ігровий майданчик. Проект педколективу «Дитяча радість» був обраний експертною радою, як переможець грантової соціальної програми «Територія РУСАЛу – 2016».

Компанія РУСАЛ придбала власне ігровий комплекс, а ось співробітники дитячого садка №139 своїми силами зібрали і встановили ігрові елементи.

- Наш колектив впевнений, що для успішного виховання і розвитку дітей ми самі теж повинні розвиватися і вдосконалюватися, – зазначила завідуюча дитячим садком №139 Людмила Голян. – Ми спробували новий для себе напрямок – участь в грантових конкурсах компанії РУСАЛ, і у нас все вийшло. Сьогодні до нашої установи ходить 250 дітей і нам приємно, що умови для їх розвитку постійно поліпшуються.

- Для нас найголовніше, щоб діти росли в комфортних, безпечних умовах, – сказав на відкритті майданчика генеральний директор МГЗ Дмитро Мирний. – Дитячий майданчик на території «Золотого півника» має важливе значення. Саме тут діти розвиваються, зміцнюють своє здоров’я, виробляють моторику і розвивають мислення. Саме тут дітлахи вчаться дружити, ділитися. Тут вони проводять найпрекрасніший в житті людини час. Ми і далі будемо робити все можливе, щоб дітлахам було весело і цікаво.

Дмитро Мирний разом з малюками урочисто перерізали червону стрічку. Діти швидко побігли освоювати нові ігрові елементи: гойдалки, вагончик, нову пісочницю.

Також в гості до дітей прийшов Дракончик. Діти разом з вихователями навчили його правильно поводитися на майданчику і розповіли, що потрібно акуратно грати в пісочниці і кататися на гойдалках. В знак подяки Дракончик подарував своїм юним вчителям повітряні кулі. Дітлахи співали і танцювали. Ігровий майданчик сповнився дитячим сміхом.

This entry was posted in Корпоративна соціальна відповідальність. Bookmark the permalink.

Оставить комментарий