Знижки за добрі справи: кияни зможуть обміняти старий одяг на новий

Джерело: http://ufb.org.ua/sektor-blagodijnosti/blagodijnist-biznesu/news_business_in_ukraine.htm?id=4829
07.12.2016 Автор: Ольга Головачева
Знижки за добрі справи: кияни зможуть обміняти старий одяг на новий

17-18 грудня кияни зможуть обміняти старий одяг на новий та допомогти нужденним людям. У ТРЦ «Проспект» будуть збирати старий одяг для безпритульних, пенсіонерів, переселенців та дітей з малозабезпечених сімей. Кожен благодійник натомість отримає купон на знижку в магазинах торгового центру.

Весь зібраний одяг буде переданий в банк одягу Благодійного фонду «Соціальне партнерство» (член УФБ), де щомісяця отримують речі більше тисячі людей, які потрапили у складне життєве становище.

«Зима – один із найскладніших періодів для безпритульних та малозабезпечених людей, — розповідає президент фонду «Соціальне партнерство» Олена Поліщк, — теплий одяг та взуття можуть уберегти багатьох людей від переохолодження і врятувати їм життя». Організатори акції «Міняємо старий одяг на новий!» переконливо просять приносити на обмін чисті та охайні речі. Є гостра потреба в сезонному теплому одязі та взутті.

За верхній одяг і тепле взуття кожен благодійник отримає купон на 300 гривень, за светри, штани та іншу повсякденний одяг – 200 грн., за шапки, рукавички і шарфи – 100 грн.

This entry was posted in Актуально. Bookmark the permalink.

Оставить комментарий